Din framtid

På Prevas ser vi inte karriären som en stege, linjär och fördefinierad, utan snarare en klättervägg där du är obegränsad och kan nå din fulla potential genom oändliga vägval.

Hur vill du förändra världen?

Vi tror att uppfinningsrikedom kommer att rädda världen. Genom att lyfta våra medarbetare och uppmuntra färdigheter ökar vi förmågan att hitta lösningar på komplexa problem. Det gör det möjligt att ta en produkt eller tjänst och göra den mer effektiv och mer användar- eller miljövänlig. Vanligtvis alla tre samtidigt. Vi vill lära oss snabbare än vad världen förändras för att alltid ligga steget före.

Hitta det som passar dig.

På Prevas utmanas vi ständigt. Att diskutera, ta del av varandras kompetens och samarbeta är lika viktigt som att arbeta individuellt för att utveckla ny teknik och innovativa lösningar. Som konsult utvecklas du genom att arbeta med varierande uppdrag. Erfarenheterna ger dig i sin tur bättre förutsättningar att lösa olika kunders utmaningar och behov. Hos oss möts du av härliga människor med olika bakgrund och erfarenhet som bidrar till vår gemensamma framgång.

Möt våra genier och vanliga dödliga. Det är de som bevisar att påhittighet kommer förbättra världen.

Se våra filmer om hur det är att vara en del av Prevas

Be You (autonomy)

with Prevas People

I “Be You” tar våra medarbetare upp tankar om vilken roll de har på arbetsplatsen, om och varför det är viktigt med olikheter och vad de brinner för i sina yrken. Frihet kommer under ansvar, så hur fungerar det att balansera det privata livet med jobbet?

Team Up (collaboration)

with Prevas People

Att arbeta i team, samarbeta och stötta sina kollegor, är en stor del av arbetet på Prevas. Även utanför arbetstid pågår många aktiviteter. Titta på filmen “Team Up” för att få mer insikt i hur kul våra medarbetare har tillsammans.

Never Stop (mastery)

with Prevas People

I “Never Stop” får vi lyssna på vad våra medarbetare säger är det viktigaste de lärt sig som anställd på Prevas. Hur viktigt är det att vara påhittig, varför är det centralt att vara nyfiken på sitt jobb och hur främjas en miljö där idéer får lov att frodas?

Make Change (purpose)

with Prevas People

Innovationer kan vara lösningar på väldigt stora problem. Hos oss pratas det mycket om påhittighet. Vad betyder det egentligen? Kolla på “Make Change” och hör vad våra medarbetare har att säga om hur de bidrar till ett bättre samhälle.

Bonus med att jobba hos Prevas

Friskvårdsbidrag

Vi uppmuntrar till friskvårds­aktiviteter för att främja hälsa och före­bygga ohälsa. Hos oss får du ett friskvårdsbidrag på 4 000 kr per år som du fritt kan använda inom Skatteverkets regler.

Kompetensträffar

Att dela med sig av sina kunskaper är självklart för oss. Det gör vi genom att regelbundet bjuda in till kompetens­träffar eller learning lunches som vi också kallar våra träffar.

Mentorskap

Mentorskap, eller att erbjuda faddrar, är en naturlig del i introduktions­programmet och ingår i vår onboardingprocess.

Fritidsaktiviteter

Vi har kul ihop, även på fritiden. Exempel på aktiviteter som pågår är yoga, paddel, klättring och cykling. Du kan nyfiket testa något nytt eller välja de aktiviteter som du tycker bäst om.

Anställning och utveckling

Vi erbjuder marknadsmässiga löner och tillämpar individuell lönesättning. Med möjlighet till flexibel arbetstid och distansarbete.

Det viktigt att du som medarbetare får växa och utvecklas i ditt arbete. Varje medarbetare har regel­bundna med­arbetar­samtal där du tillsammans med sin chef sätter individuella mål som följs upp.

Försäkringar och kollektivavtal

Vi har förmåner som ska passa just dig och din livssituation. Det innebär att du täcks av flera försäkringar som kan omfatta exempelvis ersättning vid sjukdom, skador på väg till eller från jobbet eller extra ersättning vid föräldraledighet.

Stora delar av koncernen är kollektiv­avtals­anslutna. Ett kollektivavtal ger dig som anställd en rad förmåner utöver det som står i lagen.

Sjukvårdsförsäkring

Prevas har förhandlat fram en förmånlig gruppförsäkring som erbjuds alla kollegor. En valbar försäkringsdel är sjukvårds­för­säkringen. Under dina första 12 månader av din anställning är den gratis.

Semesterväxling

Ibland vill du prioritera längre ledighet och ibland högre lön. Vi vill med detta främja valfrihet där var och en får besluta balansen och prioriteringen mellan lön och semester. Valet görs årsvis.

Våra lagspelare är det viktigaste vi har

Prevas-People.jpg
Prevas People

Home of Ingenuity

På Prevas genomsyrar uppfinningsrikedom allt vi gör. Hos oss är alla en del av lösningen.

Frågor? Låt någon av oss hjälpa dig!

Peter Löving

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Frida Lindberg

Grunden för våra uppdrag är att kunden och Prevas är ett team. En av våra viktigaste drivkrafter är vår passion för att dela med oss av våra kunskaper.

Linda Wiltebo

Vi är alla unika individer och hur vi utvecklas varierar från person till person. Vi försöker hitta vad som får dig att växa!

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb