Är du vår nästa QA konsult?

Uppsala

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Vi söker dig med erfarenhet inom kvalitet gällande medicinteknik! Du bör ha några års erfarenhet och du är bekväm att driva kvalitetsarbete framåt. Du har god förståelse för nya regelverken MDR & IVDR samt är van att genomföra GAP-analyser och att driva kvalitetsarbete inför exempelvis en audit av ett anmält organ.

Känner du igen dig? 

Vill du veta mer?
Hör av dig till rekryterande chef Victoria Hultdin, victoria.hultdin@prevas.se och nås på 070-542 27 05. Hon svarar gärna på frågor om hur livet på Prevas är.

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser

Prevas värdegrund
Gemensamma kärnvärden är nyckeln till vår framgång. De banar vägen för bättre kommunikation och samarbete, minskar behovet av detaljerade regler och förordningar och gör vår organisation mer agil och dynamisk. Att dela värderingar ger större frihet att agera utan detaljerade regler. Att dela gemensamma värderingar betyder inte att vi alla är lika. Vi älskar skillnader och främjar mångfald. Vi tror att unika individer är viktiga för att skapa starka och framgångsrika team. Våra värderingar styr vårt dagliga beteende gentemot både kunder och medarbetare. När vi respekterar våra värderingar och uppträder i enlighet med dem, ger vi uttryck för vår företagskultur. På Prevas sammanfattar vi våra värden i akronymen BOAT – Business driven, Open-minded, Active och Team player.

Är detta jobb något för dig?

10 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Victoria Hultdin

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Johan Bergsten
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb