Business Analyst med intresse för verksamhets­utveckling och informationshantering

Stockholm

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Om Prevas Product Information 

Gemensamt för oss på Prevas är att vi älskar att lösa våra kunders utmaningar med teknikens hjälp. Hos oss får du chansen att arbeta på ett spännande och innovativt företag i framkant.

På affärsenheten Prevas Product Information i Stockholm är vi en grupp som specialiserat oss på verksamhetsnära rådgivning inom informationshantering och Product Lifecycle Management. Vi är ett litet gäng som alla löser komplexa problem och utmanar våra kunder att förbättra och effektivisera sina organisationer.

Vårt arbete bedrivs oftast i projektform och projekten varierar i inriktning och storlek, allt från mindre förstudier på 3-6 månader till större program som varar flera år. Du utgår från vårt kontor i centrala Stockholm men våra industrikunder finns i hela landet och resor kan förekomma om uppdraget kräver det.

Trivs du att arbeta i en familjär atmosfär där vägen från idé till handling är kort så är Prevas Product Information något för dig. För oss är gemenskap viktigt och vi är alla delaktiga och bidrar till att utvecklar företaget. 

Nu behöver vi bli fler och hoppas att du vill bli en i gänget!

Rollen 

Som verksamhetsutvecklande konsult driver du våra kunder framåt i uppdrag som förstudier, framtagning av digital strategi, digitala transformationsprogram och IT implementeringsprojekt. Hos oss kommer du att agera i roller som t.ex. projektledare, programledare eller produktägare.

I rollen ingår mycket egen kundkontakt. Detta ställer krav på samarbetsförmåga, verksamhetsförståelse och intresse för problemlösning. Rollen är bred och ger en god möjlighet att arbeta med hela kedjan från initiala dialoger till offert, leverans och förvaltning. Det är viktigt att du vill vara en del i att driva vårt bolag framåt och tycker det är kul att bidra internt. Detta jobb passar dig som är självgående, lösningsorienterad, nyfiken och vill arbeta nära våra kunders processer.  

Vem är du?  

Vi söker dig som är affärsinriktad och som drivs av att skapa kundvärde. Du ska ha:

 • Utbildning som civilingenjör, gärna med inriktning mot produktutveckling, IT, industri, ekonomi, system eller management
 • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska
 • Minst 3 års arbetserfarenhet inom relevant verksamhet
 • Arbetserfarenhet från verksamhetsutveckling, som stora implementations- och förändringsprojekt
 • Erfarenhet att skapa och hålla presentationer (verbalt och skrift)
 • Teknisk kompetens inom till exempel PLM, PIM, ERP, CAD, AI eller Graph DB.
 • Vana att arbeta digitalt med Microsoft Office 365

Meriterande om du har erfarenhet av:

 • Digitaliseringsprojekt inom stora organisationer
 • Modularisering och produktpaketering
 • Agil projektmetodik
 • Konsultrollen
 • Arbete med industriell IT, gärna inom produktinformationshantering
 • Erfarenhet som facilitator av “work-shops” och intervjuer i förstudieprojekt

Som person är du målmedveten, engagerad och har en positiv attityd. I botten ligger ett genuint intresse för att med teknikens hjälp lösa kundernas problem.

Skicka in din ansökan redan idag!  

Du är varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Omed Lachin om du vill veta mer om tjänsten eller bara vill ha en öppen dialog.
omed.lachin@prevas.se, Tel: 076-529 49 92

Även om du inte känner dig helt speglad i varje jobbkrav som listas i annonsen uppmuntrar vi dig ändå att kontakta oss och ansöka! Forskning har visat att kvinnor och underrepresenterade grupper ofta bara ansöker när de känner sig 100% kvalificerade. Vi är engagerade i att skapa ett rättvist, inkluderande företag med mångfald och vi uppmuntrar starkt sökande av alla kön, åldrar, etniciteter, kulturer, förmågor, sexuell läggning och livserfarenhet att ansöka.

Välkommen att bli en del av vårt dynamiska och kreativa gäng!

Om oss

Lär dig mer om Prevas Product Information här: Produktinformation (PLM) (prevas.se)

Prevas är ett utvecklingshus där påhittigheten står i centrum. Med hög teknisk kompetens och affärsförståelse hjälper vi kunder inom vitt skilda branscher att dra större nytta av vår tids teknikutveckling. Nytta för människor, planeten och ekonomin. Prevas startade 1985 och är idag 800 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge.

Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998. För mer info om Prevas, besök www.prevas.se

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Är detta jobb något för dig?

22 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Omed Lachin

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Omed Lachin
Michael Arnsten
Markus Norström
Elin Ljungqvist
Alexander Öman
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb