DevOps i Uppsala

Uppsala

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen.

I vår strävan efter att varje medarbetare ska få arbeta med just det den personen brinner för söker vi nu en DevOps-ingenjör. Våra utvecklare vill utveckla och är fantastiskt bra på det men ibland får de fylla rollen som DevOps och de löser uppgiften fint men de brinner inte för det. Våra systemutvecklare ska få vara systemutvecklare och du som brinner för DevOps ska få fokusera på det. (Dessutom behöver chefen för mjukvarugruppen lite stöttning i att bygga ett bra team kring DevOps…)

Vi ser att du har några års erfarenhet av DevOps-roller, gärna från olika miljöer. Du är trygg när det gäller CI/CD-pipelines med Docker. Bra koll på både Linux och Windows. C# och Python bör inte vara något hinder.

Givetvis ser du dig själv som en lagspelare, du gillar att kastas mellan olika utmaningar och miljöer. Du tvekar aldrig när det gäller att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är ödmjuk och lyhörd för andras idéer och lösningar.

Vill du veta mer?
Anders Jansson anders.jansson@prevas.se är rekryterande chef och nås på 072-547 65 13. Han svarar gärna på frågor om hur livet på Prevas är

Och du, följ oss gärna på LinkedIn ochInstagram.

Är detta jobb något för dig?

25 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Anders Jansson

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb