Drifttekniker Gävle

Gävle

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Vi är...

...ett gäng som gillar att arbeta med utveckling och förvaltning av innovativa tekniska lösningar tillsammans med våra kunder. För oss är gemenskap och delaktighet viktigt där alla bidrar med sin kunskap i en lärande miljö. Trivs du att arbeta i en familjär atmosfär där vägen från idé till handling är kort så är Prevas i Gävle något för dig.

Våra kunder...

...finns i de flesta branscher. Gemensamt för flertalet är att de vill dra större nytta av de möjligheter som teknikutvecklingen skapat. Det kan handla om att hitta nya konkurrensfördelar, skapa nya eller utveckla befintliga produkter och tjänster, eller effektivisera en industri. Exempel på några som sett möjligheterna och gett oss förtroendet:
ABB, Ambu, Atlas Copco, Ericsson, GKN Driveline, Hounö, Hy5, Kontigo Care, Löfbergs, Outokumpu, Sandvik, SKF, Zenicor, Nilar och Volvo

Dina framtida kollegor...

...kommer vara över 900 stycken, varav de flesta sitter i Sverige, men vi finns också Danmark och Norge. Kollegorna har medverkat i över 7 500 produktlanseringar och minst lika många produktionslösningar.

Din roll hos oss...

...du kommer ingå i ett driftteam som ansvarar för applikationer som vi förvaltar inom industrin. Teamet jobbar agilt och består av 5-10 personer, du kommer jobba nära kunden och även konsulting kan förekomma, troligen är du mest på plats på vårt kontor med möjlighet att ibland jobba på distans med hjälp av Teams/Slack. Teamet har vissa kunder som kräver beredskapstjänstgöring, så helgarbete och nattarbete kan förekomma. Du deltar även i olika projekt och uppdrag. Du är serviceminded och gillar att lösa tekniska problem. Du kommer bidra med dina erfarenhet och kompetens till vårt team och kunder, likaså kommer vi utveckla din...

Det här har du bra koll på...

 • Virtualiseringsteknik Windows Server och klient
 • Databas och SQL
 • Drifttagning av system
 • Systemunderhåll och uppgraderingar
 • Upprätthålla systemdokumentation och rutiner
 • Utbilda användare

Meriterande om du har...

 • Automationskunskap
 • Erfarenhet av tillverkningsindustri
 • Azure DevOps/Cloud
 • Programmeringskunskap
 • Arbetat som konsult

Din bakgrund...

...kanske du har tekniskt högskoleutbildning eller att du skaffat dig motsvarande erfarenhet på annat sätt genom åren. Du har minst tre års erfarenhet som drifttekniker eller motsvarande roll. Du trivs att arbeta i team och har goda språkkunskaper i både svenska och engelska.

Något oklart...

...kontakta i så fall rekryterande kontorschef så får han hjälpa dig med svaren:
Magnus Benedicto
magnus.benedicto@prevas.se
072-713 9098

Om inte...

...lägg en ansökan!

 

Är detta jobb något för dig?

10 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Magnus Benedicto

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Majid Meshkintorreh
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb