Driven automations­ingenjör

Västerås

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen.  Koteko är sedan i början av november en del av Prevas.

Rollen som automationsingenjör hos oss på Processautomation
Vi arbetar med systemleveranser och större projekt inom processautomation och elkraft hos industrikunder. Vi tar ansvar från förfrågan till leverans där vi leder, konstruerar, programmerar, installerar och tar i drift. Vi har nu många intressanta projekt framför oss och söker därför nya duktiga människor som vill utvecklas tillsammans med oss! Arbetet bedrivs i huvudsak på vårt kontor, men också på plats hos kund i samband med service, installationer och idrifttagningar. Vi arbetar i huvudsak med industrikunder och industriella processer, där vi gör kunders produktionsprocesser mer effektiva och säkrare. Som automationsingenjör är du en del av ett leveransteam där du deltar i leveransprojekt från start till slut. Din uppgift blir att arbeta med programmering av automationssystem och drivsystem för att lösa de problem, och utveckla de funktioner som våra kunder behöver i sina processer. I arbetsuppgifterna ingår allt från att sätta sig in i kundens problematik, utveckla en lösning på problemet och ta lösningen i drift. Arbetet kräver både interna och externa kontaktytor, samt en hög grad självständigt arbete både på det egna kontoret och på plats hos kund.

Vem är du?
Du har minst fem års erfarenhet av processautomation eller drivsystem. Troligen har du en relevant utbildning inom området. I och med vårt nära samarbete med Siemens har du goda kunskaper om främst deras automationsprodukter och TIA-portal, men du kan även ha goda kunskaper i drivsystem. Du behöver också tala flytande svenska, och kommunicera på engelska, både i tal och i skrift. Vi vill att du har ett genuint intresse för programmering av automationssystem och drivsystem, samt att du får energi av att göra skillnad för medarbetare, teknik och kund. Du behöver ha ett körkort då det förekommer resor till olika kunder.

Att jobba på Prevas är kul!
Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen inte bara en stark tro att teknik gör världen bättre, vi tror också på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. Utvecklingsmöjligheterna är många och uppdragens karaktär bestäms utifrån din egen kunskap, ambition och intresse. Du bestämmer riktning och vi finns där för att hjälpa dig framåt.

På Prevas Mälardalen är vi drygt 200 medarbetare vilket gör oss till regionens ledande konsultleverantör. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare ännu fler utvecklingsmöjligheter och våra kunder tillgång till fler spetsiga erbjudanden och lösningar.

Visst låter det spännande?
Ring till Jonas 073 049 00 22 så berättar han mer om tjänsten! Vi ser fram emot din ansökan. Har du en LinkedInprofil eller ett uppdaterat CV är ansökan bara några knapptryck bort. Följ oss gärna på LinkedIn för att lära känna oss bättre.

Är detta jobb något för dig?

29 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Jonas Andersson

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb