Driven projektledare med tekniskt intresse

Uppsala

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Vi söker en Teknisk projektledare! Du bör ha erfarenhet från tidigare produktutvecklingsprojekt och kan driva ett projekt från start till mål.

Du har en akademisk utbildning med relevant inriktning. Du är dessutom en tillgång för dina projektmedlemmar och driver och stöttar i rätt riktning.

För att fungera bra i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet av olika typer av projekt där det är en självklarhet att du haft budget och rapporteringsansvar.

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen.

Vill du veta mer?

Ta gärna kontakt med mig, Victoria Hultdin som är rekryterande chef!

Är detta jobb något för dig?

33 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Victoria Hultdin

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Johan Bergsten
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb