Elektronik­utvecklare

Malmö

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Nu har vi många spännande projekt inom Elektronikutveckling och vi behöver fler medarbetare till vårt kompetenta team i Syd!

På Prevas Syd jobbar vi både med stora och små produktutvecklingsprojekt. Projekten löper inte sällan från konceptfas till produktlansering. Alla kunder och projekt är unika och varje gång kommer du ställas inför nya utmaningar.

Hello mission!
Som elektronikkonstruktör hos oss så kommer du ibland att jobba i utvecklingsprojekt på plats hos våra kunder och ibland i åtaganden i våra egna lokaler. Projekten kan variera i längd och inriktning vilket innebär stor variation och utveckling. Du förväntas kunna ta en aktiv roll genom hela utvecklingsprojektet, från förstudie och konstruktion till verifiering och produktion och du kommer att ha ett nära samarbete med både kunden och dina kollegor på Prevas.

Du kommer att arbeta med produktutveckling av elektronik, vi har en bred kundbas inom flera olika branscher.
Vi arbetar idag i Altium Designer så har du erfarenhet av detta, både schema och layout så toppen, annars lär du dig det hos oss!

För oss på Prevas är det viktigt med gemenskap och delaktighet. Vi delar med oss av våra kunskaper och lär av varandra. Vi värdesätter ansvarskänsla, initiativtagande, prestigelöshet och öppenhet.

Hello You!
Vi ser gärna att du har relevant akademisk bakgrund, med några års erfarenhet av elektronikutveckling.
Vi tror att du har ett genuint intresse av teknik, precis som så många andra av oss.

Du får gärna ha vana av att arbeta korsfunktionellt med mekanikingenjörer, mjukvaruingenjörer.

Tjänsten kräver att du kommunicerar väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Hello Prevas Syd!

I Malmö/Lund är vi ett härligt gäng på ca 60 personer med olika specialistområden och vi rekryterar nu fler medarbetare som är beredda att följa med på vår fortsatta resa! Förutom kollegorna i elektronikteamet har vi även mekanik-, mjukvaru- UX/UI- QA och LifeSiencekollegor på kontoret, vilket bidrar till att göra jobbet fantastiskt kul och dynamiskt!

Hello next step!
För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jörgen Nilsson jorgen.a.nilsson@prevas.se ,Tel: 0735 - 67 90 03

Och du, Följ oss gärna på LinkedIn för att lära känna oss lite bättre!

Är detta jobb något för dig?

24 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Jörgen A Nilsson

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb