Embedded ­utvecklare

Västerås

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Rollbeskrivning

Vi blir fler och fler inom avdelningen System Development på Prevas  i Västerås och söker ännu fler härliga kollegor! Som utvecklare inom inbyggda system får du jobba med teknologi i framkant och projekten hanterar ofta produktutveckling inom R&D hos Mälardalens ledande industriföretag. Vi arbetar också med kvalitetssäkring och tester/testutveckling kopplat till mjukvaruutveckling. 

Vi jobbar ofta hårdvarunära och i nära relation till reglerteknik, automatiseringslösningar eller robotik. Vi har mestadels uppdrag ute hos kund men vissa projekt driver vi från kontoret i Kopparlunden i Västerås, målet är att utöka våra inhouse projektåtaganden. Vi söker både erfarna programmerare och er med några års erfarenhet. 

Varför ska du välja oss? 
På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling, är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Du påverkar din egen utveckling med ditt engagemang och din förmåga att se möjligheter. Det gör också att du har möjlighet att påverka och vara delaktig i både din och vår gemensamma utveckling. Uppdragens karaktär bestäms utifrån din unika kunskap, ambition och intresse. Du bestämmer riktning och vi finns där för att hjälpa dig framåt, vare sig du jobbar inhouse eller ute hos kund.

Prevasfamiljen i Västerås har vuxit rejält. Vi är idag regionens ledande konsultleverantör inom vårt område med drygt 200 medarbetare med fokus på produkt- och produktionsutveckling. Varav ca 50 är mjukvaruspecialister som jobbar med utveckling, installation och idriftsättning av mjukvara, Främst inom industriella miljöer. Det är en grupp som präglas av engagemang, nyfikenhet och otroligt hög kompetens. För oss är det viktigt att alla kollegor känner tillhörighet och har kul tillsammans. Det händer mycket spännande saker framöver, både hos oss och våra kunder. Därför söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta resa!

Känner du igen dig?
Du delar vår uppfattning om att vi blir starkare tillsammans. I samarbetet med andra får du energi som bidrar till en bättre leverans. Vi tror att människor runt omkring dig skulle beskriva dig som nyfiken, engagerad och en lagspelare. Förmodligen trivs du som allra bäst på jobbet när du får lära dig mycket och dela dina kunskaper med andra. 

Du behärskar följande ingredienser och gärna med några års erfarenhet:

 • God kunskap i programmeringsspråket C++ eller C.
 • Tidigare erfarenhet av mjukvaruutveckling inom Inbyggda system.


Klart meriterande är om du även är bekant med eller behärskar något av dessa områden:

  • Python
  • Embedded Linux
  • AGILE / SCRUM / SAFe
  • FPGA/VHDL
  • Sensorteknik
  • Microprocesser
  • Signalbehandling
  • Azure&/DevOps
  • Raspberry PIE

  Låter det som rätt utmaning för dig?
  Vi ser en stor efterfrågan från många av våra spännande kunder och vi letar därför efter dig som vill vara med och stärka vårt team framåt. Har du en LinkedInprofil eller ett uppdaterat CV är ansökan bara några knapptryck bort. Komplettera gärna med några personliga rader.

  Vill du veta mer?
  Slå gärna en signal till rekryterande chefer Linda Hjärne: linda.hjarne@prevas.se  på 072-147 50 31 så berättar hon mer om tjänsten och hur det är att jobba på Prevas.


  Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

  Är detta jobb något för dig?

  19 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

  Ansök nu
  Image of recruiter
  Linda Hjärne

  Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

  Kollegor

  Henrik Grunditz
  Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
  Ansök nu

  Välkommen till the Home of Ingenuity

  För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

  Se alla lediga jobb