Erbjudande- och säljansvarig inom Enterprise Asset Management

Göteborg

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Brinner du för affärsutveckling som väver ihop tjänst med produkt? Älskar du att leda arbetet mot realisering av verksamhetsstödjande lösningar?
Då är det DIG vi söker! Tack vare digitaliseringen har Prevas affärsområde med Enterprise Asset Management lösningar fått en ny fart. Nu har vi många spännande projekt på gång. Vi söker därför fler personer till vårt kompetenta team!

Hello Opportunity!
Gemensamt för oss på Prevas är det brinnande intresse för teknikbaserad verksamhetsutveckling. Här får du chansen att arbeta på ett spännande och innovativt företag i framkant. På Prevas är vi en grupp som specialiserat oss på Enterprise Asset Management, även kallat EAM eller underhållslösningar. Vi är ett väl sammansvetsat gäng med våra kollegor i Karlstad och Oslo där vi hjälps åt att ta fram de allra bästa lösningarna för att effektivisera och digitalisera underhåll och fältservice hos våra kunder. Vi skapar hållbara lösningar genom att länka samman strategi med processer och funktion.

Vi har förmånen att få jobba med många av de mest framgångsrika företagen i regionen men även i övriga landet som vill uppnå hållbara värdeskapande tillgångar!

Hello You!
Rollen som erbjudandeansvarig innebär både att bygga nya kundrelationer men även utveckla befintliga och bredda erbjudandet. För att lyckas med det är du en viktig spelare i att förädla vårt erbjudande så att vi ännu träffsäkrare kan bidra inom våra kunders utvecklingsresa. Detta är en roll nära kundens verksamhet, där processer, människan och IT verktyg tillsammans skapar värde.

Din främsta målsättning i rollen är att hjälpa kunden att möta nya omvärldskrav och förändringar. För att lyckas tror vi att du har:

  • brinnande intresse för IT och affärsutveckling
  • erfarenhet av lösningsförsäljning
  • insikt i en organisations olika processer som på ett eller annat sätt bidrar till framgångsrik asset management

Erfarenhet av underhållsverksamhet och/eller licensbaserade lösningar har du stor nytta av hos oss.

Som person är du strukturerad, proaktiv, lyhörd och kommunikativ. Du älskar förbättrings- och förändringsarbete, kundrelationer och realisering av lösningar. Du är en nyfiken Teamplayer med stort T.

Vi tror att du är civil/högskoleingenjör eller på annat sätt skaffat dig har motsvarande kunskap inom IT-baserad verksamhetsutveckling. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Hello Next Step!
Vi är i en intensiv expansionsfas och träffar därför löpande potentiella kollegor, så skicka in din ansökan redan idag! Du är varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Peter Löving, peter.loving@prevas.se

Välkommen att bli en del av vårt dynamiska och kreativa gäng!

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Är detta jobb något för dig?

19 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Peter Löving

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Åsa Sandberg
Ylva Amrén
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb