Erfaren mjukvaru­utvecklare

Linköping

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Rollen

Hos oss på Prevas kommer du att få tillhöra ett team med blandning av juniora och seniora mjukvaruutvecklare. Vi erbjuder dig intressanta uppdrag med några av regionens mest intressanta företag inom olika branscher. Du får jobba med en högteknologiska och intressanta produkter som just nu ligger i framkant på marknaden. Här finns stora möjlighet att påverka ditt eget arbete såväl som teamets och företagets fortsatta positiva utveckling. 

Trygghet

Hos oss får du en trygg och förmånlig anställning med stora utvecklingsmöjligheter. Gemenskap är för oss en självklarhet vilket gör att vi erbjuder mycket sociala aktiviteter och resor. 

  Vad händer när uppdraget är slut? Då får du chansen att välja ett nytt uppdrag efter dina egna önskemål! Tjänstgöringsgraden är heltid och kollektivavtal finns.

  Som anställd hos oss på Prevas kommer du att trivas.

  Din bakgrund

  Vi söker dig som har programmeringskunskaper inom:

  • C# och/eller C/C+

  Har du också kunskaper inom andra programmeringsspråk samt utvecklingsprocesser och agila arbetsmetoder är det meriterande. Tänk Team, vare sig du är på uppdrag eller sitter in-house så har du alltid ett team som du kan samarbeta med, så du ska vara en team-player in i själen. 

  Vi tror att du har en ingenjörsexamen från exempelvis datateknik, informationsteknik, medieteknik eller elektroteknik. 

  För att trivas hos oss tror vi du har god social kompetens och en god kommunikativ förmåga. Du arbetar strukturerat och har förmågan att driva ditt arbete i rätt riktning. Rollen kräver att du kan kommunicera både på svenska och engelska i tal och skrift.

  Övrigt

  Alla medarbetare på Prevas uppmuntrar varandra att utvecklas och vara på hugget. Gemensamt för oss är ett stort teknikintresse, arbetsglädje och med kundnytta i fokus. Att känna tillhörighet, bli sedd, hörd och respekterad kommer naturligt för oss inom Prevas. Tillsammans gör vi Prevas till något unikt som vi alla kan vara stola över.

  Kontakt

  Om du har funderingar kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Hans Målefors, Konsultchef, via mail hans.malefors@prevas.se alternativt tel. 0761 440 722 så berättar han mer om vad du kommer att få jobba med hos oss!

  Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.


  Är detta jobb något för dig?

  26 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

  Ansök nu
  Image of recruiter
  Hans Målefors

  Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

  Kollegor

  Sara Ådahl Aggebäck
  Sarah Kamalah
  Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
  Ansök nu

  Välkommen till the Home of Ingenuity

  För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

  Se alla lediga jobb