Examensarbete Karlstad 2024

Karlstad

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Är du i slutet av din utbildning inom IT, datavetenskap, automation, AI eller liknande och letar efter examensarbete till våren? Leta inte längre. Prevas har en stark tradition av att genomföra exjobb. Under våren 2024 kommer vi att ta in 3-4 studenter i Karlstad - missa inte chansen att bli en av dem!

Då vi är ett konsultbolag har vi alltid spännande examensprojekt som vi skulle vilja genomföra. Antingen internt, för att skapa kunskap om framväxande teknik, eller tillsammans med någon av våra kunder för att hjälpa dem med någon av deras utmaningar. Vi är även öppna för att hjälpa dig realisera din projektidé om den är relaterad till vad vi gör.

Varför exjobb på Prevas?

  • Vi skräddarsyr exjobbet tillsammans med dig för att bäst kunna matcha vad du är bra på och intresserad av.
  • Du blir tilldelad en handledare internt som kan guida dig hela vägen från start till mål.
  • Som exjobbare hos oss är du medbjuden på alla events, teknikkvällar, frukostar m.m., precis som resten av alla anställda, och du har en fast kontorsplats under ditt exjobb.
  • Du får tillgång till ett stort, härligt nätverk av kollegor med helt grymt mycket samlad kunskap.

Att skriva exjobb på Prevas är dessutom ett bra sätt att få inblick i industrin och lära känna oss som bolag. De flesta av våra exjobbare börjar även jobba här hos oss efteråt.

Ansökningsprocess

Du kan ansöka till oss antingen individuellt eller i par. Söker ni i par så vill vi gärna ha in en separat ansökan ifrån er båda, men se till att det framgår vem du vill skriva tillsammans med. Ansökan ska inkludera betygsutdrag (både från kandidat- och masterstudier) tillsammans med en kort beskrivning av vilket ämne du/ni är intresserad av och varför. Ni kan givetvis ha samma beskrivning om ni söker ihop.

Intresserad? Skicka in en ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande.

 

Är detta jobb något för dig?

43 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Emmelie Dahlin

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Johan Lindqvist
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb