Exjobb Prevas Uppsala 2024

Uppsala

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Är du i slutet av din master inom elektronik, medicinteknik, teknisk fysik, datateknik, maskin eller liknande och letar efter examensarbete till våren 2024?
Leta inte längre. I Uppsala har Prevas en stark tradition av att genomföra exjobb och vi vill gärna hitta duktiga, drivna studenter att samarbeta med. Under våren 2024 kommer vi att ta in 1-2 studenter. Missa inte chansen att bli en av dem!

Just nu har vi ett exjobb som lite kortfattat handlar om:

Från Vectra Polaris-systemet i ett cancerforskningsprojekt har en stor mängd data och bilder genererats.
Det finns olika möjligheter inom ett examensarbete för en förbättrad pipeline med analys av data eller bilder (t.ex. maskininlärning) samt behov av att presentera data och bilder på ett systematiskt sätt. Tankar finns för att tydliggöra detta med en applikation eller någon form av webblösning. Det finns en mängd olika inriktningar man skulle kunna välja, och tillsammans med oss på Prevas specificerar vi ett projekt som stämmer överens med dina tankar och ideér

Verktyg som kommer användas är med största sannolikhet:
-Git
-Python (pipeline, analys, ML etc)
-Eventuellt backend/frontend i lämpliga programmeringsspråk
-Visualiseringstekniker.

Varför exjobb på Prevas?

 • Du blir tilldelad en handledare internt som kan guida dig hela vägen från start till mål.
 • Som exjobbare hos oss är du medbjuden på alla events, teknikkvällar, frukostar m.m., precis som resten av alla anställda, och du har en fast kontorsplats under ditt exjobb.
 • Du får tillgång till ett stort, härligt nätverk av kollegor med helt grymt mycket samlad kunskap.

  Att skriva exjobb hos oss på Prevas är dessutom ett bra sätt att få inblick i vår verksamhet. De flesta av våra exjobbare börjar även jobba här hos oss efteråt vilket förstås är ett kvitto på att man trivts!

  Ansökningsprocess
  Du kan ansöka till oss antingen individuellt eller i par. Söker ni i par så vill vi gärna ha in en separat ansökan ifrån er båda, men se till att det framgår vem du vill skriva tillsammans med. Ansökan ska inkludera betygsutdrag (både från kandidat- och masterstudier) tillsammans med en kort beskrivning av vilket ämne du/ni är intresserad av och varför. Ni kan givetvis ha samma beskrivning om ni söker ihop.

  Intresserad? Skicka in en ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande.

  Konsultchef & Ansvarig för exjobb 2023:

  Anders Jansson, anders.jansson@prevas.se 

  Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

  Är detta jobb något för dig?

  34 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

  Ansök nu
  Image of recruiter
  Anders Jansson

  Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

  Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
  Ansök nu

  Välkommen till the Home of Ingenuity

  För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

  Se alla lediga jobb