Hitta din nästa utmaning som mjukvaru­utvecklare på Prevas Embedded Solutions!

Sundbyberg

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Finns en framtida konsultkarriär på din radar? Eller kanske är du redan konsult men vill hitta ett spännande företag med häftiga projekt? Vi på Prevas Embedded Solutions jobbar med allt från startups till de stora ledande industriföretagen, från snabba proof of concepts till långa, avancerade projekt med höga tekniska krav. Vi söker just nu dig som är mjukvaruutvecklare för inbyggda system och som känner att en ny utmaning inte skulle sitta fel.

Vad erbjuder vi?
Vi är delaktiga i många projekt som ligger i framkant av modern embeddedutveckling, och du skulle få vara med och i hög grad påverka produktens utveckling, från start och hela vägen till leverans.

Hos oss får du ett brett sortiment av projekt och kunder som ger dig möjligheten att jobba med något du faktiskt brinner för. Vi är med och utvecklar allt från blodanalysinstrument och pacemakers till flygplan och självkörande bilar. Du kommer därför aldrig fastna i någon specifik bransch. I våra lokaler har du även tillgång till välutrustade elektronik-, EMC- och mekaniklabb.

Sedan får man inte glömma att du skulle tillhöra ett stort, härligt gäng kollegor som har helt grymt mycket samlad kunskap. Vi har också mycket fokus på att skapa en bra sammanhållning genom diverse aktiviteter utanför våra projekt. Här värdesätter vi helt enkelt ditt välmående och utveckling.

Vem söker vi?
Vi tror att du:

  • Har en M.Sc. eller B.Sc. inom elektroteknik, mekatronik, datateknik eller liknande.
  • Har minst två års erfarenhet av produktutveckling inom inbyggda system eller eget intresse vid sidan av parallellt med annan typ av mjukvaruutvecklingsarbete.
  • Behärskar engelska flytande, svenska är ett plus men inget vi kräver
  • Är ödmjuk och kommunikativ 

Om du läst annonsen och känner att mycket av detta stämmer in på dig, tveka då inte att skicka in en ansökan eller höra av dig till någon av oss, se nedan. Intervjuer sker löpande.

Rekryterande chef: Boe Sjöberg (Sundbyberg)
0706-863320
boe.sjoberg@prevas.se

Rekryterande chef: Patrik Åkerlind (Sundbyberg)
070-1902326
patrik.akerlind@prevas.se  

Är detta jobb något för dig?

15 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Boe Sjöberg

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Frida Lindberg
Boe Sjöberg
Patrik Åkerlind
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb