HR-chef

Västerås

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. Prevas har drygt 900 anställda och är börsnoterat sedan 1998 på Nasdaq Stockholm.

Vi söker nu en HR-chef som vill vara med och driva både HR-funktionen och Prevas utveckling framåt. Det här är verkligen en spännande tjänst, för som HR-chef är du del av koncernens ledningsgrupp och får en nyckelroll i den utvecklingsresa som vi befinner oss i.

Rollen som HR-chef
Som HR-chef på Prevas kommer du till en koncern inom konsultbranschen där både tempot och förväntningarna är höga. Stor del av ditt fokus kommer att vara HR-utveckling kopplat till Prevas mål och riktning, arbeta med kultur- och ledarutveckling samt fungera som sparringpartner till CEO och övriga ledare inom Prevas. Detta i kombination med en aktiv roll i koncernens förvärvsarbete. Prevas befinner sig i en spännande tillväxtresa där vi växer både organiskt och via förvärv.

I rollen ingår personal-, prognos- och verksamhetsansvar och du ingår i den operationella ledningsgruppen för Prevaskoncernen.

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att driva strategiska utvecklingsfrågor inom HR-området och som vill och kan bidra till att förflytta Prevaskoncernen till en ännu högre nivå som inspirerande arbetsgivare. Rollen är både strategisk och operativ. Därför är det viktigt att du har en bred kunskap om HR-frågor och en förståelse för vilka utmaningar som finns inom området. Koncernens löneavdelning rapporterar direkt till rollen. Du har relevant utbildning och erfarenhet för rollen och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Sannolikt har du erfarenhet av att verka inom en snabbrörlig bransch lik vår och vi ser gärna att du arbetat med HR-arbete kopplat till företagsförvärv.

Som person stimuleras du av att arbeta i en dynamisk miljö med fokus på utveckling. Du strävar alltid efter ett gott samarbetsklimat och inser vikten av god kommunikation för att skapa och behålla förtroendefulla relationer med anställda, chefer och fackliga representanter. Du värdesätter samverkan och dialog.

Vidare så är du nyfiken och bidrar med energi och nya infallsvinklar. Du vågar utmana strukturer och arbetssätt och har egna tankar om hur Prevas kan förflytta sig till en ännu högre nivå. För rätt person innebär rollen ett stort spelrum och en hög påverkansgrad.

Välkommen till en spännande organisation med högt förändringstempo och korta beslutsvägar.

Placeringsort
Prevas huvudkontor ligger i Västerås och grundtanken är att du kommer verka och utgå härifrån. Men vi stänger inte dörren för dig med rätt profil och som bor i närheten av något annat Prevaskontor i Sverige.

Vill du vara med på resan?
För denna spännande tjänst samarbetar Prevas med Norén & Lindholm  

Vi berättar gärna mer! Kontakta ansvarig rekryterare Anna Hemmingsson på Norén & Lindholm, telefon 070-77 88 135 eller anna@norenlindholm.se. Din ansökan registrerar du så snart som möjligt, dock senast den 25 februari på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen!

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Prevas värdegrund
Gemensamma kärnvärden är nyckeln till vår framgång. Även om du inte känner dig helt speglad i varje jobbkrav som listas i annonsen uppmuntrar vi dig ändå att kontakta oss och ansöka! Vi är engagerade i att skapa ett rättvist, inkluderande företag med mångfald och vi uppmuntrar starkt sökande av alla kön, åldrar, etniciteter, kulturer, förmågor, sexuell läggning och livserfarenhet att ansöka.
På Prevas sammanfattar vi våra värden i akronymen BOAT – Business driven, Open-minded, Active och Team player.


Är detta jobb något för dig?

16 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Peter Löving

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb