HSE-­utvecklare

Västerås

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På  Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Vad får du jobba med?
I den här rollen kommer du hjälpa våra kunder med deras arbete kring arbetsmiljö, miljö och säkerhet. Detta innebär att du stöttar dem i deras förbättringsarbete och skapar möjlighet för utveckling och tillväxt.

Genom att undersöka nuläge och analysera både helheten och detaljerna, identifierar och driver du genomförandet av relevanta åtgärder så att kunden når uppsatta mål och bygger ett robust företag. För att hitta styrkor och uppmuntra personalens förmågor sker detta i ett nära samarbete med verksamheten. Du kommer bland annat att utföra riskbedömningar och olycksutredningar, göra revisioner, jobba med kemikaliesystem samt med avvikelser, men framför allt jobba med förebyggande åtgärder. Rollen är både utvecklande och varierande då vi har många kunder och uppdrag på olika nivåer, i flera olika branscher.

Vem är du?
Du har ett genuint intresse för förbättringsarbete och produktionsprocesser. Variation i arbetet ger dig energi och förmodligen trivs du som bäst när du får växla mellan både stora och små projekt hos olika typer av kunder. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och har lätt för att skapa relationer med både ledning, medarbetare och leverantörer. Du har en ingenjörsutbildning eller har arbetat dig till liknande kompetens och har tidigare arbetat med liknande frågor.

Varför vill du jobba på Prevas?
Hos oss finns det stora möjligheter att göra en karriärresa. Utan onödiga hierarkier kommer du att kunna fokusera på att skapa värde och resultat. Det gör också att du har möjlighet att påverka, och vara delaktig i både din egen och vår gemensamma utveckling. Du kommer att erbjudas en stor variation på uppdrag, både när det gäller inriktning och nivå. Utvecklingsmöjligheterna är många och uppdragens karaktär bestäms utifrån din egen kunskap, ambition och intresse. Du bestämmer riktning och vi finns där för att hjälpa dig framåt.

På Prevas Mälardalen är vi drygt 200 medarbetare vilket gör oss till regionens ledande konsultleverantör.  Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare ännu fler utvecklingsmöjligheter och våra kunder tillgång till fler spetsiga erbjudanden och lösningar.

Visst låter det spännande? Kom och häng med oss på vår resa!
Vi ser fram emot din ansökan. Urvalet sker löpande. Har du en LinkedInprofil eller ett uppdaterat CV är ansökan bara några knapptryck bort. 

Vill du veta mer?
Slå gärna en signal till Cecilia på 070-748 55 35, så berättar hon mer om tjänsten!
Och du, kom ihåg att följa oss på LinkedIn för att lära känna oss bättre.

 

Är detta jobb något för dig?

20 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Cecilia Holtmann

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Linda Wiltebo
Jonas Eriksson
Åsa Elmesiöö
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb