Ingenjör inom monterings- och produktionsflöden

Västerås

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Vad får du jobba med i den här rollen?
I rollen som ingenjör inom montering- och produktionsflöden kommer du leda och styra simuleringsprojekt. Du kommer ha stöd av och ge stöd till juniora simulationsingenjörer. Du kommer även ansvara för utformning av produktionslayout genom att titta på produktionsflöde, produktionsoptimering, balansering, buffertoptimering och nyinvesteringar. Du kommer också arbeta med olika typer av analyser så som tid-, flaskhals-, ledtids-, och tillgänglighetsanalyser. Du kommer leda projekt i både nya och befintliga produktionslinor, upprätta och ändra arbetsinstruktioner och implementera nya metod- och arbetssätt.

Vem är du?
Du delar vår uppfattning om att vi blir starkare tillsammans. Att kunna samarbeta, skapa engagemang och förtroende hos människor i de olika funktioner hos kunden är ett måste i denna roll. Du är van att hantera olika typer av människor och driva på leveransen, samtidigt som du bevakar att resultatet stöder kundens helhetsmål. Ena minuten är du involverad i diskussioner på golvet i produktionen och nästa står du och presenterar förslag eller resultat för företagets ledning.

Din erfarenhet och kompetens
Du har goda kunskaper kring stokastiska processer och generell datainsamling för framtagning av VSM. Du har också erfarenhet av användningsområden relevanta för DES; applicering, genomförande och hur material/resultat används i beslutskedjan, samt kan tyda resultat från DES-simuleringar och därifrån jämföra med nuläge. Du är en van användare av Plant Simulation och dess tilläggsprogram, samt av SimTalk.

Du har erfarenhet av att identifiera flaskhalsar och hur dessa blottläggs. Du är van vid att jobba med sannolikheter och fördelningar (normal, uniform, poisson, etc), samt balansering av processer och produktionskedjor. Du har tidigare arbetat med experiment som tillgodoser kundens behov i form av ökning i kapacitet, personalförändringar eller införandet av buffertzoner. Du är saklig och strukturerad och vi ser det som meriterande om du har kunskap om SQL-databaser.

Varför vill du jobba på Prevas?
Vi tror att teknik gör världen bättre, och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen inte bara en stark tro att teknik gör världen bättre, vi tror också på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen.

Hos oss finns det stora möjligheter att göra en karriärresa. Utan onödiga hierarkier kommer du att kunna fokusera på att skapa värde och resultat. Det gör också att du har möjlighet att påverka, och vara delaktig i både din egen och vår gemensamma utveckling. Du kommer att erbjudas en stor variation på uppdrag, både när det gäller inriktning och nivå. Utvecklingsmöjligheterna är många och uppdragens karaktär bestäms utifrån din egen kunskap, ambition och intresse. Du bestämmer riktning och vi finns där för att hjälpa dig framåt.

På Prevas Mälardalen är vi drygt 200 medarbetare vilket gör oss till regionens ledande konsultleverantör. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare ännu fler utvecklingsmöjligheter och våra kunder tillgång till fler spetsiga erbjudanden och lösningar.

Visst låter det spännande? Kom och häng med oss på vår resa!
Vi ser fram emot din ansökan. Urvalet sker löpande. Har du en LinkedInprofil eller ett uppdaterat CV är ansökan bara några knapptryck bort. Nu är det semestertider så eventuellt tar det lite längre tid innan du får återkoppling.

Vill du veta mer? Slå gärna en signal till Alexander 073 - 937 61 76 så berättar han mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss. Och du, kom ihåg att följa oss på LinkedIn för att lära känna oss bättre.

 


Är detta jobb något för dig?

11 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
jerker.jansson@prevas.se

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Peter Löving
Jonas Eriksson
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb