Kalkylator

Västerås

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Vi på Prevas installation (tidigare Koteko) jobbar med olika typer av elinstallationer, service och felsökning. Vi erbjuder även drift- och underhållskoncept. Vår primära inriktning är mot industrin men vi har även uppdrag inom andra branscher. I egen verkstad tillverkar vi allt från apparatskåp och pulpetrar till kraftfördelningar och ställverk. Vi levererar också specialanpassade containers eller el-rum. Vår erfarenhet och bredd inom el och automation tillsammans med ett brinnande engagemang, är nyckeln till nöjda och återkommande kunder.

Vad får du jobba med?
I din samordnande roll som kalkylator kommer du i första hand ta om den administrativa delen av affären, som till exempel att ansvara för kalkylering, offerter, underlag och delar av säljprocessen. Du jobbar självständigt men har nära kontakt med säljarna då ni tillsammans arbetar inom el och automation hos kunder inom tillverkningsindustrin. I en nära dialog med våra leverantörer kommer du också sköta inköp och beställningar av material. Du kommer även jobba med upphandling i vissa projekt. Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som kalkylator behöver du ha en teknisk bakgrund inom elinstallation, vilket innebär att du känner dig trygg inom området och därför kan komma fram till kreativa el-tekniska lösningar. Du hanterar Officepaketet väl, och då framför allt Excel. Vi ser gärna att du har en utbildning inom elteknik, samt tidigare erfarenhet av att arbeta som till exempel elektriker, projektledare eller innesäljare av produkter inom el. Har du dessutom arbetat med olika leveransvillkor, så som NLM, AB eller ABT ser vi det som extra meriterande.

Vi tror att du är initiativtagande, lösningsorienterad och noggrann. Du är en trygg person som trivs med variation. Du har en hög stresstålighet och är van att arbeta i ett högt tempo. Du är van att jobba självständigt, men fungerar bra i grupp.


Varför ska du välja oss?
Prevasfamiljen i Västerås har vuxit rejält. Vi är idag regionens ledande konsultleverantör med drygt 200 medarbetare som har fokus på produkt- och produktionsutveckling. Det händer mycket spännande saker framöver, både hos oss och hos våra kunder. Vi vet att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. Läs mer om Prevas i Västerås.

Vill du veta mer?
Slå gärna en signal till Mattias 070 254 18 96 så berättar han mer om tjänsten. Och du, kom ihåg att följa oss på LinkedIn för att lära känna oss bättre!

Är detta jobb något för dig?

10 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Mattias Axner

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Linda Wiltebo
Jonas Andersson
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb