Konstruktionsledare med kundkontakt

Västerås

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Tjänsten
I den här rollen får du jobba i ett av våra in house-team som konstruerar produktionsutrustning till många olika kunder med utgångspunkt från vårt kontor i Kopparlunden. Utrustningen kan vara allt från specialmaskiner till fixturer och lyftredskap. Du kommer agera ledare för ett mindre team som arbetar i ett antal olika projekt där du har ansvar från första kundkontakt hela vägen till leverans av nyckelfärdig utrustning. Du kommer alltså jobba mycket med både teknik, ledarskap, människor och sälj. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och rollen kan formas därefter.

Vem är du?
I teamet är vi hjälpsamma och stöttande och vi hoppas att du är likadan. Vi tror att människor runt omkring dig skulle beskriva dig som kommunikativ, drivande och strukturerad. Förmodligen trivs du som allra bäst på jobbet när du får lösa problem och skapa värde för kunden. Du är troligen utbildad ingenjör, eller dylikt och har minst fem års erfarenhet av mekanikkonstruktion. Om du dessutom har förståelse och erfarenhet av produktion och tillverkningsmetoder, ser vi det som ett stort plus.

Du gillar genuint teknik men också människor, du trivs i sociala sammanhang, är trygg och lugn och hanterar både projekt och individer. Du är van att leda team i produktions- och konstruktionsmiljö, kanske har du jobbat som konstruktions- eller projektledare innan? Du skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Varför ska du välja oss? 
Prevasfamiljen i Västerås har vuxit rejält. Vi är idag regionens ledande konsultleverantör med drygt 200 medarbetare som har fokus på produkt- och produktionsutveckling. Det händer mycket spännande saker framöver, både hos oss och hos våra kunder. Vi vet att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. Läs mer om Prevas i Västerås.

Vill du veta mer?
Slå gärna en signal till Gunilla 073 808 09 45 så berättar hon mer om tjänsten!
Och du, kom ihåg att följa oss på LinkedIn för att lära känna oss bättre.

Är detta jobb något för dig?

22 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Gunilla Wentzel

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Linda Wiltebo
Stefan Lindberg
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb