Konsult inom medicinteknik med fokus på klinisk ­utveckling

Sundbyberg

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Hello Opportunity!
Vi söker dig som vill utmanas kring kliniska frågeställningar när det handlar om medicintekniska produkter, men också  "in vitro diagnostics", kombinations-produkter (läkemedel/medicinteknik) och/eller "borderline" produkter.

Vi är ett team här på Prevas med olika kompetenser inom kvalitet, regulatory, klin och projektledning, där vi stöttar både etablerade medicintekniska bolag men också många små innovativa nystartade bolag, i deras processer kring produktutveckling och kvalitetssäkring. Teamet består av en blandning av seniora och juniora konsulter, där vi hjälper och lär av varandra.

Nu förstärker vi teamet på den kliniska sidan. Många av de frågor som uppstår tidigt i utvecklingen är just kopplat till kliniska aspekter, såsom kliniska studier och kliniska utvärderingar alt prestanda.  

Vi erbjuder dig en spännande konsulttjänst där du kommer att jobba tidigt i idéfasen med att förstå produkten för att kunna bedöma vilken klinisk väg som är mest lämplig, men också senare i processen för att säkerställa att leveranser uppfyller regelverk och standarder. 

 I de flesta fall jobbar vi tillsammans mot kunden där vi täcker upp både kvalitet, regulatory och kliniska frågeställningar. De är tätt knutna till varandra och påverkas av respektive beslut. Många av de kundprojekt vi är involverade i har hög innovationsgrad vilket också innebär knepiga frågeställningar där vi behöver finnas till med vår gemensamma kompetens.

Som konslult inom klinisk utveckling kommer du bl a att:

  • vara involverad vid framtagning av kliniska strategier med företrädesvis EU, UK och USA som målmarknader, ofta ledande till Clinical Development Plan.
  • utvärdera behovet av kliniska studier, omfattning, samt driva processen gentemot t ex CRO alternativt kliniker för kundens räkning.
  • medverka till skapandet av kliniska studieprotokoll samt övrig regulatorisk dokumentation och därefter delta vid kommunikation med myndighet och/eller utsett organ.
  • genomföra och dokumentera klinisk utvärdering alternativ prestandaanalyser, med inkluderande litteraturstudier.
  • tillsammans med kunden utfärda och/eller godkänna övriga kliniska dokument.

Hello You!

Du har flera års erfarenhet inom kliniska frågeställningar och har du tidigare varit konsult är det meriterande. Du ska ha vana att jobba i team där alla bidrar aktivt. 

Du förväntas ha en god insikt i de regulatoriska krav som idag är kopplade till kliniska leveranser såsom "Clinical Development" och "Clinical Evaluation" alternativt "Clinical Performance".

Önskvärt vore om du har både intresse av medicin och teknik med en bakgrund inom vården för att förstå de problemställningar som finns. 

Du förväntas ha en positiv syn till din omgivning och inte tveka att ta plats när det behövs. Som en i teamet ska du våga ta ansvar och driva på inom ditt ansvarsområde. Du är lyhörd och anpassningsbar utifrån kundens behov men ska äga en integritet som innebär att du kan agera i fall det finns behov. Det är meriterande om du har en teoretisk bakgrund som går att koppla både till teknik och medicin.

Hello Team Player!

För oss är gemenskap och delaktighet viktigt där alla bidrar med sin kunskap i en lärande miljö. Trivs du att arbeta i en familjär atmosfär där vägen från idé till handling är kort och möjligheten att göra skillnad stor så är Prevas något för dig. Vi erbjuder spännande uppdrag, trevliga kollegor, en inspirerande arbetsmiljö och individuella utvecklingsplaner. Vi strävar alltid efter att finna rätt upplägg som passar just dig för att få ihop livspusslet.

Vi hoppas att du finner beskrivningen intressant och skickar in din ansökan till oss. 

Sök tjänsten direkt då vi tillsätter tjänster löpande.

Johan Sköld, Rekryterande chef – +46 72 601 81 64
johan.skold@prevas.se


Prevas värdegrund
Gemensamma kärnvärden är nyckeln till vår framgång. De banar vägen för bättre kommunikation och samarbete, minskar behovet av detaljerade regler och förordningar och gör vår organisation mer agil och dynamisk. Att dela värderingar ger större frihet att agera utan detaljerade regler. Att dela gemensamma värderingar betyder inte att vi alla är lika. Vi älskar skillnader och främjar mångfald. Vi tror att unika individer är viktiga för att skapa starka och framgångsrika team. Våra värderingar styr vårt dagliga beteende gentemot både kunder och medarbetare. När vi respekterar våra värderingar och uppträder i enlighet med dem, ger vi uttryck för vår företagskultur. På Prevas sammanfattar vi våra värden i akronymen BOAT – Business driven, Open-minded, Active och Team player.

Är detta jobb något för dig?

22 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Johan Sköld

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Pauline Tryvall
Anna-Karin Alm
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb