Konsultchef - inom System development

Västerås

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

 

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Rollbeskrivning
Som konsultchef inom System Development på Prevas blir du del i ett team av chefer som jobbar nära tillsammans för att utveckla avdelningen och Prevas framåt. Vi fokuserar på applikationsutveckling, inbyggda system och projektledning. Vi växer mest inom inbyggda system där vi behöver stöttning.

Vi har mestadels uppdrag på plats hos kund men även inhouse projekt som vi driver från kontoret i Kopparlunden i Västerås. Vi söker en konsultchef som kan vara en mentor för juniora utvecklare och driva processer och förbättringsarbete kopplat till våra interna åtaganden men även ha en säljande roll. 

Varför ska du välja oss? 
Prevasfamiljen i Västerås har vuxit rejält. Vi är idag regionens ledande konsult-leverantör med 200 medarbetare som har fokus på produkt- och produktions-utveckling. 50 av dessa är mjukvaruspecialister som jobbar med utveckling, installation och idriftsättning av mjukvara, främst inom industriella miljöer. Det är en grupp som präglas av engagemang, nyfikenhet och otroligt hög kompetens. För oss är det viktigt att alla kollegor känner tillhörighet och har kul tillsammans. Det händer mycket spännande saker framöver, både hos oss och våra kunder. Därför söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta resa! 

Rollen
Som konsultchef är du fullt personal- och resultatansvarig, vilket bland annat innefattar budgetarbete med vision, strategi och affärsplansarbete i nära samarbete med affärsområdet och regionen. Du har ansvar för att skapa förutsättningar för att ditt team ska utvecklas, må bra och bidra till balans i livet.

Tjänsten kräver ett säljande förhållningssätt, engagemang och intresse för affärsutveckling, samt behålla och skapa goda relationer med våra kunder. Därtill tillkommer ansvar för förbättringsarbete och genomförande av internt drivna projekt. Det finns en frihet att anpassa och forma din roll beroende på vad du ser för potential både för dig själv och för teamet. Vi hoppas och tror att du precis som vi, gillar ny teknik, människor och vill arbeta i ett sammansvetsat team.

Vi erbjuder dig en varierande, utvecklande och stimulerande vardag där du kommer arbeta nära kollegor, kunder och kandidater.

Vem är du?
Du har ett genuint teknikintresse och trivs med att arbeta tillsammans med människor. Vi tror att du har en teknisk högskole- eller civilingenjörsutbildning, samt erfarenhet från mjukvaruutveckling, gärna hårdvarunära. Vi vill också att du har tidigare erfarenhet av att leda andra och att du kan sälja in dina tankar och idéer. Du är en person som uppfattas som naturligt utåtriktad med ett stort engagemang med ett empatiskt och coachande ledarskap. Det är fördelaktigt om du har ett stort nätverk i regionen, samt har förståelse för våra kunders verksamhet. Vi ser utvecklingen som en naturlig del i arbetet och förutsätter därmed att du vill utvecklas i din ledarroll. Körkort, samt flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Varför vill du jobba på Prevas?
Vi har inte bara en stark tro att teknik gör världen bättre, vi tror också på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. Hos oss har du möjlighet att påverka, och vara delaktig i både din egen och vår gemensamma utveckling.

Vill du veta mer?
Slå gärna en signal till rekryterande chef Linda Hjärne: linda.hjarne@prevas.se  på 072-147 50 31 så berättar hon mer om tjänsten och hur det är att jobba på Prevas. 

Vill du prata med en framtida kollega, kontakta Henrik Grunditz: henrik.grunditz@prevas.se på 070 551 44 84.


Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Denna rekrytering hanteras av Prevas och vi undanber oss samtal från externa rekryteringsfirmor

Är detta jobb något för dig?

16 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Linda Hjärne

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Henrik Grunditz
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb