Mekanik­konstruktör Göteborg

Göteborg

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Prevas är ett teknikkonsultbolag som erbjuder helhetslösningar, tjänster och produkter till företag i en rad olika branscher. I Göteborg har vi på produktutvecklingssidan en god relation med fordons-, telekom- och medicinteknikbolagen och vi har lokalt erbjudit våra konsulttjänster i över 20 år. Vårt kontor är beläget på våning 13 i nybyggda Platinan med vy över hela staden och hamnen – något vi ser som en ynnest att få blicka ut över!

I din roll som mekanikkonstruktör hos oss så får du ett varierat jobb med en stabil utgångspunkt. Vi har uppdrag både in-house på vårt kontor och på plats ute hos våra kunder inom Storgöteborg, samt att vi ofta kör ett hybridupplägg med möjlighet att jobba hemifrån.

Det finns ingen intern linjeverksamhet inom Prevas utan alla våra uppdrag inom produktutveckling är för kunds räkning – det medför att vi ”gör allt” från att konstruera satelliter till att utveckla vårdutrustning. En del referenscase som vi tagit fram går att beskåda här!

Vem är du?

Vi letar efter dig med en hög teknisk kompetens och förståelse. Du kan antingen vara utbildad ingenjör eller så har du en bakgrund från mekanisk verkstad eller dylikt och har under en längre tid arbetat som konstruktör. Det viktiga är att du är bevandrad inom produktutveckling, har en god systemförståelse samt är bekant med nedanstående områden:

  • Konceptgenerering
  • Konstruktion mot kravspecifikation
  • Kan något/några CAD-program (t ex Catia, Creo, Solidworks..)
  • Förståelse kring hållfasthetsberäkningar
  • PDM/PLM-system
  • Dokumentation på svenska & engelska

Tidigare arbete inom reglerade verksamheter är meriterande.

Att vara Prevaskonsult

Vi anser att det är viktigt att varje person hos oss får fortsätta utvecklas. Därför sätter vi upp individuella mål med alla våra anställda och anpassar bland annat kunduppdrag och arbetsuppgifter därefter. Givetvis är vi också kollektivavtalsanslutna och ser till att våra arbetsvillkor hålls både schyssta och trygga för våra konsulter. För oss är det grundläggande att du känner att du fortfarande utvecklas och att du känner att just dina behov blir tillgodosedda.

 

Ser du en framtid hos oss? Eller kanske känner du någon som skulle passa bra in i rollen? Då vill vi mer än gärna komma i kontakt med dig!


Har du frågor eller funderingar? Kontakta rekryterande konsultchef.

Martin Petrén, martin.petren@prevas.se

Är detta jobb något för dig?

27 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Martin Petrén

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb