Mjukvaru­utvecklare In-house

Västerås

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Vi förstärker vår avdelning SICS, Smart Industry Control Software, inom Prevas. SICS jobbar mestadels in-house. En stor del av gruppen jobbar med våra två unika produkter: FOCS och CellManager. FOCS är en mjukvara för att optimera användning av bränsle vid uppvärmning av stål. Den läser av industristyrsystemets data och estimerar hur värmen tillförs och sprids i stålet, för att sedan kunnat optimera hur vätgas eller fossila bränslen ska eldas för att nå måltemperaturen. Läs mer om FOCS här. CellManager är spindeln i robotcellen som får maskinerna att samarbeta. CellManager får orderdata får överordnade system och läser in status för utrustning i cellen, sedan tar CellManager alla beslut om hur cellen ska köras, samt försöker att lösa alla felfall utan operatör. Ofta gör vi celler tillsammans med våra automationskollegor i Västerås. Vi har även industrinära webutveckling för att hjälpa kunder hantera  ordar och produktionsuppföljning.

SICS-gruppen på Prevas i Västerås utvecklar för att göra fabriker modernare och effektivare. Vi använder modern teknologi och angränsar ofta till reglerteknik, automatiseringslösningar och robotik. De flesta av våra projekt drivs från kontoret men ibland jobbar vi ute hos kund. Just nu söker vi dig som har några års erfarenhet.

Varför ska du välja Prevas?
På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling, är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Du påverkar din egen utveckling med ditt engagemang och din förmåga att se möjligheter. Det gör också att du har möjlighet att påverka och vara delaktig i både din och vår gemensamma utveckling.

Prevasfamiljen i Västerås har vuxit rejält. Vi är idag regionens ledande konsultleverantör inom vårt område med 200 medarbetare med fokus på produkt- och produktionsutveckling. 40 av dessa är mjukvaruspecialister som jobbar med utveckling, installation och idriftsättning av mjukvara, främst inom industriella miljöer. Det är en grupp som präglas av engagemang, nyfikenhet och otroligt hög kompetens. För oss är det viktigt att alla kollegor känner tillhörighet och har kul tillsammans. Det händer mycket spännande saker framöver, både hos oss och våra kunder. Därför söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta resa!

Känner du igen dig?
Du delar vår uppfattning om att vi blir starkare tillsammans. I samarbetet med andra får du energi som bidrar till en bättre leverans. Vi tror att människor runt omkring dig skulle beskriva dig som nyfiken, engagerad och en lagspelare. Förmodligen trivs du som allra bäst på jobbet när du får lära dig mycket och dela dina kunskaper med andra. 

Du behärskar följande ingredienser och gärna med några års erfarenhet:

  • C#
  • WPF

Meriterande är om du även är bekant med:

  • Javascript
  • IoC
  • jobbat med och/eller fascineras av industrimiljö

Låter det som rätt utmaning för dig?
Vi ser en stor efterfrågan från många av våra spännande kunder och vi letar därför efter dig som vill vara med och stärka vårt team framåt. Har du en LinkedInprofil eller ett uppdaterat CV är ansökan bara några knapptryck bort. Komplettera gärna med några personliga rader.

Vill du veta mer?
Varmt välkommen att slå en signal till Gustav Dafgård: gustav.dafgard@prevas.se  på 070 - 583 93 73 så berättar han mer om tjänsten och hur det är att jobba på Prevas.

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Vi undanber oss samtal från externa rekryteringsbolag

Är detta jobb något för dig?

26 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Peter Löving

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Gustav Dafgård
Andreas Örmo
Sandra Hansson
Fanny Danielsson
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb