Erfaren mjukvaru­utvecklare

Linköping

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Rollen

Våra inbyggda systemutvecklare brinner för teknik! Som en del av Prevas-teamet får du arbeta med den senaste tekniken för ledande företag inom fordonsindustrin, telekommunikation och försvarsindustrin, bland annat. Rollen är mångsidig och ger stora möjligheter till utveckling.

När vi utvecklar inbyggd programvara är det viktigt att förstå produkten i dess helhet, både hårdvaran och dess funktioner. Just nu letar vi efter en ny teammedlem i Linköping som kan hjälpa våra kunder att skapa ännu bättre produkter. Är du redo för den här spännande utmaningen?

Arbetsuppgifter:

  • Vara delaktig i alla delar av mjukvaruutveckling och problemlösning.
  • Arbeta med mjukvaruleveranser och integration av mjukvara.
  • Förstå, definiera och förfina krav tillsammans med kunder.
  • Arbeta med kravanalys, systemdesign, arkitektur- och mjukvarudesign.

Din bakgrund

  • Du har en ingenjörsexamen inom datavetenskap, elektronik, maskinteknik, inbyggda system eller mekatronik eller motsvarande kompetens.
  • Du kan kommunicera på engelska och svenska i tal och skrift.
  • Du har kunskaper inom C, C++. Kunskaper inom ADA och Python är en bonus.
  • Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i team med andra.
  • Du har viljan att lära dig och är inte rädd för utmaningar

Vissa uppdrag kräver att du genomgår och godkänns enligt de aktuella bestämmelserna för säkerhetsskydd. För uppdrag där det krävs säkerhetsklassificering kan det, i vissa fall, innebära krav på ett specifikt medborgarskap.

Vilka är vi?

För att lyckas hos oss på Prevas förväntar vi oss att du är engagerad och driven. Vi ger dig verktygen och förutsättningarna, men det är din ambition, dina intressen och din vilja att lyckas i din yrkesroll som är avgörande. För oss är det viktigt att både du och vi trivs på jobbet, och att vi kan ha roligt tillsammans. Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi tror att du som trivs hos oss har god social kompetens och är kommunikativ. Du arbetar strukturerat och har förmågan att driva ditt arbete framåt. Rollen kräver att du kan kommunicera på både svenska och engelska, både i tal och skrift.

Kontakt
Vi ser fram emot din ansökan! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Daniel Gustafsson via mail daniel.gustafsson@prevas.se alternativt tel. 0702 754 035.

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Är detta jobb något för dig?

22 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Daniel Gustafsson

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Sarah Kamalah
Johan Can
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb