Mjukvaru­utvecklare

Linköping

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Rollen

Våra utvecklare av inbyggda system älskar teknik! Som en del av Prevas-teamet får du utveckla den senaste tekniken åt ledande företag inom bland annat fordonsindustrin, telekommunikation och försvarsindustrin. Rollen är mångfacetterad och det finns stora möjligheter att utvecklas.

När vi utvecklar inbyggd programvara måste vi förstå produkten, både hårdvaran och funktionerna. Just nu letar vi efter en ny teammedlem i Linköping som kan hjälpa våra kunder att utveckla en bättre produkt. Är du redo att ta dig an den spännande rollen?

Arbetsuppgifter:

  • Vara delaktig i alla delar av mjukvaruutveckling och problemlösning.
  • Arbeta med mjukvaruleveranser och integration av mjukvara.
  • Förstå, definiera och förfina krav tillsammans med kunder.
  • Arbeta med kravanalys, systemdesign, arkitektur- och mjukvarudesign.

Din bakgrund

  • Du har en ingenjörsexamen inom datavetenskap, elektronik, maskinteknik, inbyggda system eller mekatronik eller motsvarande kompetens.
  • Du kan kommunicera på engelska och svenska i tal och skrift.
  • Du har kunskaper inom C, C++ eller Python.
  • Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i team med andra.
  • Du har viljan att lära dig och är inte rädd för utmaningar

 

Vilka är vi?

För att en anställning hos oss på Prevas ska bli lyckad ställer vi krav på ditt engagemang och driv. Vi ger dig förutsättningarna och verktygen men det är dina intressen, ambitioner och vilja att lyckas i din yrkesroll som är avgörande. Vi tycker att det är viktigt både för dig och för oss med en hög trivselfaktor och att kunna ha roligt på jobbet och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss tror vi du har god social kompetens och en god kommunikativ förmåga. Du arbetar strukturerat och har förmågan att driva ditt arbete i rätt riktning. Rollen kräver att du kan kommunicera både på svenska och engelska i tal och skrift.

Kontakt
Vi ser fram emot din ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Hans Målefors, Konsultchef, via mail hans.malefors@prevas.se alternativt tel. 0761 440 722.

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Är detta jobb något för dig?

16 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Hans Målefors

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Sara Ådahl Aggebäck
Sarah Kamalah
Daniel Gustafsson
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb