Mjukvaru­utvecklare

Linköping

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Rollen

Hos oss kommer du att få tillhöra ett mindre team med blandning av juniora och seniora utvecklare. Vi erbjuder dig att jobba med några av regionens mest intressanta företag inom olika branscher. Hos oss får du en trygg och förmånlig anställning med stora utvecklingsmöjligheter. Gemenskap är för oss en självklarhet vilket gör att vi erbjuder mycket sociala aktiviteter och resor.

Din bakgrund

Vi söker dig som har programmeringskunskaper inom exempelvis C/C++, Java, Python och/eller Ada. Har du kunskaper inom andra programmeringsspråk samt utvecklingsprocesser och agila arbetsmetoder är det meriterande. Vi tror att du har en ingenjörsexamen från exempelvis datateknik, informationsteknik, medieteknik eller elektroteknik. Vi välkomnar både dig som nyexaminerad men även dig med lång relevant erfarenhet, då vi anpassar uppdraget efter lämplig kandidat.

För att en anställning hos oss på Prevas ska bli lyckad ställer vi krav på ditt engagemang och driv. Vi ger dig förutsättningarna och verktygen men det är dina intressen, ambitioner och vilja att lyckas i din yrkesroll som är avgörande. Vi tycker att det är viktigt både för dig och för oss med en hög trivselfaktor och att kunna ha roligt på jobbet och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss tror vi du har god social kompetens och en god kommunikativ förmåga. Du arbetar strukturerat och har förmågan att driva ditt arbete i rätt riktning. Rollen kräver att du kan kommunicera både på svenska och engelska i tal och skrift.


Övrigt

Alla medarbetare på Prevas uppmuntrar varandra att utvecklas och vara på hugget. Gemensamt för oss är ett stort teknikintresse, arbetsglädje och kundnytta i fokus. En trevlig miljö med skratt skapar i sin tur en öppenhet för nya lösningar. Det gör att vi kan erbjuda våra uppdragsgivare ett helt team medarbetare som tar ansvar och svarar för prestationer i absolut världsklass. Prevas Linköping finns i fina lokaler mitt i Linköping, på Stora Torget 1. Till denna region hör även våra kontor i Norrköping och Finspång.

Kontakt
Om du har funderingar kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Hans Målefors, Konsultchef, via mail hans.malefors@prevas.se alternativt tel. 0761 440 722 så berättar han mer om vad du kommer att få jobba med hos oss!


Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Är detta jobb något för dig?

16 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Hans Målefors

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Sara Ådahl Aggebäck
Sarah Kamalah
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb