Mjukvaru­utvecklare

Malmö

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Hello!

Jag vill inleda med ämnet blodförgiftning. Visste du att det kan ta upp till två dygn att analysera vilken minsta möjliga dos av en viss typ av antibiotika som behövs för att ta död på en viss bakterie och därmed bota en patient som har blodförgiftning? Det är en förfärlig väntetid för någon som befinner sig i ett kritiskt sjukdomsläge!

Tänk om ett bolag skulle ta på sig att, med hjälp av tekniken, ändra på den saken och försöka dra ner väntetiden till hälften. Tänk dig att du arbetar på det bolaget och att du får vara med i teamet och jobba med den uppgiften åt en kund som utvecklar ett diagnostiksystem för övervakning av bakterietillväxten i realtid, och att ni lyckas riktigt bra genom att få ner väntetiden på analysen till två timmar. Tänk vad många liv som du och ditt team skulle kunna rädda då! Och det genom att göra det du gör bäst; Lösa problem med mjukvaruutveckling.

Nu kan du tyvärr inte få just den ovan nämnda uppgiften för den fick en annan person och ett annat team på Prevas för en tid sedan.

Vi är 880 medarbetare på Prevas i Sverige, Norge och Danmark, som drivs av inställningen att påhittighet räddar världen. Vi är fördelade på olika kontor, några större och flera mindre. På Prevas Souths mysiga kontor i centrala Malmö är vi nu 50 personer med kompetenser inom mjukvara, mekanik, elektronikdesign, UX-design, regulatorisk kvalitetsledning inom Life Science och/eller projektledning.

Vårt dilemma är att vi är lite för få för att ta oss an alla förfrågningar vi får, så därför vill vi nu växa vårt fantastiska och familjära team med fler duktiga kollegor som brinner för omväxlingen inom konsultbranschen och multidisciplinärt samarbete, för att skapa produkter som på något vis gör gott för människor och omvärld, stort som smått.

Vi söker just nu specifikt efter systemutvecklare med några års erfarenhet av C#, databasutveckling och Cloud, antingen AWS eller Azure, men vi letar även med ljus och lykta efter embeddedutvecklare med några års erfarenhet av programmering i embedded C och C++, antingen i något Realtids-OS eller OS baserat på Linux Kernel.

Konsekvenserna för oss om vi inte hittar fler medarbetare till Prevas är att vi kortsiktigt behöver tacka nej till bolag eller kommuner, som vill ha hjälp att utveckla sina viktiga produkter eller system. Och det är kanske inte en konsekvens som berör dig, men eftersom det faktiskt finns begränsat med bolag i Sverige som har den djupa erfarenheten som Prevas har inom produktutveckling för medicinska produkter t ex, så kan det i slutändan leda till att produkterna som våra skandinaviska partners vill uppfinna med just oss, blir försenade på marknaden eller inte kan tillverkas alls. Då blir det i stället en konsekvens för människan.

Om du vill vara med och göra skillnad för människor och vår omvärld, så finns möjligheterna till det på Prevas!

Om du är minsta nyfiken nu, men låter det passera och tänker att du kanske har det rätt bra ändå där du är, så blir vi lite ledsna för att vi inte ens fått presentera oss ordentligt för dig genom ett samtal. För tänk om du är vår nästa medarbetare och tänk om Prevas är precis det bolag som du egentligen vill jobba på, eftersom vi hjälper kunder med utveckling av produkter som du tycker är viktiga. Vore det inte synd att missa det då?

Vi föreslår därför att du hör av dig till oss med ditt CV och några rader som beskriver varför du blivit nyfiken på den här annonsen. Om vi tycker att din erfarenhet motsvarar det vi letar efter så hittar vi en tid som passar oss båda för ett första möte, så får vi se vart det leder. Om du inte lockas av att byta jobb efter att du träffat oss, så har du i alla fall fått en ny inblick i branschen, som du kan ta med dig tillbaka till ditt befintliga arbete.

Nu kanske du tänker att detta bara är fina ord och fjäsk om att Prevas räddar världen, men då kan du ju gå in på vår hemsida Hello Possibility (prevas.com) och se vad vi faktiskt levererat genom åren, så blir du förmodligen mer övertygad om sanningsenligheten i det jag skriver här.

Du kanske också funderar på om det osäkra läget i världen just nu gör att det är fel timing att byta jobb? Då vill jag berätta för dig att Prevas är ett stabilt bolag, som gör mycket fina resultat även i denna oroliga tid och med vår storlek och styrka som helhet, så kan man känna sig trygg som anställd även inom våra mindre regioner/kontor i Sverige, såsom hos oss på Prevas South i Malmö.

Så, eftersom det inte finns mer än ungefär en timme att förlora på att träffa oss; Skicka din ansökan med CV till oss idag, så hörs vi av inom kort!

Med vänlig hälsning;

Nina Carlgren Lyckmar,

Konsultchef SW, Prevas South.

Är detta jobb något för dig?

28 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Nina Carlgren Lyckmar

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb