Mjukvaru­utvecklare

Västerås

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Hello possibility
Kul att just du hittat hit!
Precis som hos andra branschkollegor är behovet av fler vassa knivar inom utveckling stort.
Vi får vara ödmjuka till att det är många som rycker och drar i just dig och lockar med guld och gröna skogar. Kanske är det ändå så att du känner att det är dags för ett miljöombyte?
Förutom att älska teknik i stort så är vi ett underbart gäng som går igång på att göra så mycket mer än ”bara” tänka teknik om dagarna. Häng med på lite klättring, padel, fiske, spelkvällar, matlagning, ja listan kan bli hur lång som helst!

I Västerås är vi regionens ledande konsultleverantör med närmare 200 medarbetare och fokus på produkt- och produktionsutveckling kopplat till Mekanik, El, Mjukvara och Kvalitet. Av dem är vi ca 35 mjukvaruspecialister som jobbar med utveckling, installation och idriftsättning av mjukvara, främst inom industriella miljöer. Det är en grupp som präglas av engagemang, nyfikenhet och mycket kompetens.

Känner du igen dig?
Du delar vår uppfattning om att vi blir starkare tillsammans. I samarbetet med andra får du energi som bidrar till en bättre leverans. Vi tror att människor runt omkring dig skulle beskriva dig som nyfiken, engagerad och en lagspelare. Förmodligen trivs du som allra bäst på jobbet när du får lära dig mycket och dela dina kunskaper med andra.

Vi ser gärna att du har minst 3-5 års erfarenhet inom något av följande teknikområden:
.NET
C#
Javascript
SQL
HTML

Nyfiken på att veta mer?
Slå gärna en signal till rekryterande chef:
Henrik Grunditz, henrik.grunditz@prevas.se, 070-551 44 84
Alternativt Business Unit Manager:
Linda Hjärne: linda.hjarne@prevas.se, 070-147 50 31
 
Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.


Vi undanber oss samtal från externa rekryteringsbolag

Är detta jobb något för dig?

10 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Henrik Grunditz

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Linda Hjärne
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb