Projektledare, 4.0 (IIoT)

Västerås

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Industri 4.0 tar den digitala teknik som utvecklats under de senaste årtiondena till en helt ny nivå med hjälp av sammankoppling genom sakernas internet (IoT), tillgång till realtidsdata och introduktion av cyberfysiska system. Med andra ord så handlar inte Industri 4.0 om en enskild teknologi som utvecklar industrin, utan det handlar om att parallellt implementera många olika teknologier, innovationer och organisations-förändringar.

Vad får du jobba med?
Som projektledare inom 4.0 (IoT) kommer du bland annat att jobba med ökad digitalisering, smartare fabriker, dataöverföring mellan nya och äldre system, användning av artificiell intelligens (AI) eller att utveckla samarbetet mellan människa och robot. Du kommer använda dig av ett antal olika tekniker för att nå mål och resultat, till exempel: Big Data, maskininlärning, ökad spårbarhet, digital tvilling, 3D-Printing, 3D-skanning, digitalisering, samt simuleringar.

Vem är du?
Du är den där drivna, nyfikna personen som har ett stort intresse för morgondagens teknik. Du är utbildad ingenjör inom högskola eller yrkeshögskola och har hunnit jobba några år och samla på dig relevant erfarenhet.

Du delar vår uppfattning om att vi blir starkare tillsammans. För oss är det viktigt att du är nyfiken och vill utveckla både verksamheten och dig själv, du vågar testa dig fram och lär dig av dina motgångar och framgångar. Du har ett genuint intresse för utvecklings- och förbättringsarbeten och får energi när du, tillsammans med andra, uppnår resultat. Vi tror att människor runt omkring dig skulle beskriva dig som en lagspelare som på ett strukturerat sätt driver och genomför aktiviteter mot uppsatta mål. Genom din kunskap och erfarenhet inom produktion förstår du kundens behov och vet hur du ska kommunicera för att nå ut och skapa förtroende, både med ledningsgrupp, kollegor och operatörer.

Varför vill du jobba på Prevas?
Vi tror att teknik gör världen bättre, och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen inte bara en stark tro att teknik gör världen bättre, vi tror också på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen.

Hos oss finns det stora möjligheter att göra en karriärresa. Utan onödiga hierarkier kommer du att kunna fokusera på att skapa värde och resultat. Det gör också att du har möjlighet att påverka, och vara delaktig i både din egen och vår gemensamma utveckling. Du kommer att erbjudas en stor variation på uppdrag, både när det gäller inriktning och nivå. Utvecklingsmöjligheterna är många och uppdragens karaktär bestäms utifrån din egen kunskap, ambition och intresse. Du bestämmer riktning och vi finns där för att hjälpa dig framåt.

På Prevas Mälardalen är vi drygt 200 medarbetare vilket gör oss till regionens ledande konsultleverantör. I augusti flyttade vi Västeråskontoret och sitter nu i nya, fräscha lokaler i Kopparlunden. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare ännu fler utvecklings-möjligheter och våra kunder tillgång till fler spetsiga erbjudanden och lösningar.

Visst låter det spännande? Kom och häng med oss på vår resa!
Vi ser fram emot din ansökan. Urvalet sker löpande. Har du en LinkedInprofil eller ett uppdaterat CV är ansökan bara några knapptryck bort. Nu är det semestertider så eventuellt tar det lite längre tid innan du får återkoppling.

Vill du veta mer?
Slå gärna en signal till Stefan 076 529 31 82  så berättar han mer om tjänsten!
Och du, kom ihåg att följa oss på Linkedin för att lära känna oss bättre.


Är detta jobb något för dig?

14 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Stefan Lunner

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Linda Wiltebo
Jonas Eriksson
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb