Projektledare inom Medicinteknik

Uppsala

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Prevas är Uppsalas bästa utvecklingshus! Det vågar vi säga eftersom vi besitter kompetens inom alla de områden som krävs för att bygga ett vasst projektteam och för att driva komplexa utvecklingsprojekt inom medicinteknik. Nu letar vi efter dig som vill leda utvecklingsprojekt och som vill hjälpa dina kollegor att nå sin fulla potential!

Rollen
Som projektledare på Prevas i Uppsala kommer du dels att ges möjligheten att driva inhouse-projekt på vårt kontor där vi tillsammans med våra kunder utvecklar morgondagens produkter. Du kommer även att ges chansen att gå in på plats hos någon av våra kunder. Rollen är således väldigt varierad och likaså de projekt som du kommer ta dig an.

Det är viktigt att du har en förståelse för både människor och teknik. I din roll som projektledare kommer du att få leda komplexa projekt av varierad storlek, att vara pragmatisk och att kunna anpassa sig efter förutsättningarna är viktigt. Som projektledare behöver du snabbt kunna sätta dig in i frågeställningar och ha en god förmåga att samarbeta och kommunicera. Detta ställer krav på att du är självgående, analytisk, strukturerad och kvalitetsmedveten i dina åtaganden.


Arbetsuppgifter

 • Tillsammans med ditt projekt-team inom områdena mjukvara, hårdvara, mekanik, kvalitet och system ta fram tidplaner och budgetestimat
 • Följa Prevas projektmodell inom produktutveckling; i det ingår det att arbeta med riskanalyser och att skapa övrig dokumentation som aktuellt projekt kräver.
 • Kunna sätta dig in i våra kunders processer och driva projekt inom ramen för dessa.
 • Skapa en bra teamkänsla och hitta effektiva arbetssätt som säkrar framdriften och styrningen av projektet.
 • Vara ansvarig för regelbunden rapportering av projektstatus samt ekonomisk uppföljning.
 • Tillsammans med QA vara ansvarig för att kvalitetsmålen delegeras och följs inom projektet.


Din kompetens och  erfarenheter

 • Du är en naturlig ledare med förmågan att driva saker från start till mål
 • Du är lyhörd och kommunikativ dels inom ditt team, dels när det gäller att förstå våra kunders behov
 • Du har förmågan att fatta beslut, även om det är tuffa beslut
 • Du har flera års erfarenhet från Life-scienceindustrin.
 • Vi ser gärna att du har erfarenhet inom något av följande; IVDR, MDR, ISO13485, ISO 14971, IEC62304.
 • Goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift

Att jobba på Prevas

Vi har kollektivavtal och vi gör allt för att våra medarbetare ska trivas och känna sig trygga i sin anställning hos oss. Vi vill erbjuda en flexibel arbetsplats så att livet kan pågå samtidigt som man presterar bra på jobbet! För din personliga utveckling har du en tät dialog med din närmaste chef som stöttar dig och din utveckling hos oss.

Att trivas bra tillsammans ger starka team och det gör vi genom att lära känna varandra, inte bara på kontoret men även genom olika aktiviteter som sker under året. Konferenser, after works, gemensamma luncher och träningsaktiviteter är exempel på sånt vi gör tillsammans! Här kan man som anställd även bidra med idéer vilket alltid tas tacksamt emot. På Prevas har vi nämligen en väldigt platt organisation och det är korta beslutsvägar!

Blir du nyfiken att höra mer? 

Då är du välkommen att kontakta mig på victoria.hultdin@prevas.se eller ringa mig på 018-56 27 37 eller min kollega johan.bergsten@prevas.se 018-56 27 10


Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Är detta jobb något för dig?

31 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Victoria Hultdin

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Johan Bergsten
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb