Projektledare

Västerås

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Vi på Prevas installation (tidigare Koteko) jobbar med olika typer av elinstallationer, service och felsökning. Vi erbjuder även drift- och underhållskoncept. Vår primära inriktning är mot industrin men vi har även uppdrag inom andra branscher. I egen verkstad tillverkar vi allt från apparatskåp och pulpetrar till kraftfördelningar och ställverk. Vi levererar också specialanpassade containers eller el-rum. Vår erfarenhet och bredd inom el och automation tillsammans med ett brinnande engagemang, är nyckeln till nöjda och återkommande kunder.

Vad får du jobba med?
Vi erbjuder en fri roll där du har möjlighet att vara med att forma rollen utifrån dina tidigare kunskaper och erfarenheter. Vi ser gärna att du har drivet och vill vara med och påverka företaget i sin utveckling framåt. Vi tror på kommunikation och att ”laget framför jaget” är vägen framåt! Typiska uppdrag hos oss är installationsjobb, ofta till fast pris men även på löpande räkning. Vi arbetar också med totala entreprenader från projektering till färdig anläggning. Vår primära inriktning är process-/tillverknings-industrin och offentlig sektor.

Vem är du?
Vi tror att du idag kanske redan arbetar som projektledare, arbetsledare eller som ledande montör i större projekt. Du har tidigare erfarenhet av industri och du har god förståelse för entreprenader inom el. Vi ser det som en fördel om du tidigare har arbetat med projekt på fastpris. Förkortningar såsom AB04, NLM19, ÄTA etcetera är inget som förvirrar dig. Då vi ofta arbetar från ax till limpa är det en fördel om du har tidigare erfarenhet av arbete med offert och kalkylering. Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat. B-körkort är ett krav.

Varför ska du välja oss?
Prevasfamiljen i Västerås har vuxit rejält. Vi är idag regionens ledande konsultleverantör med drygt 200 medarbetare som har fokus på produkt- och produktionsutveckling. Det händer mycket spännande saker framöver, både hos oss och hos våra kunder. Vi vet att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. Läs mer om Prevas i Västerås.

Vill du veta mer?
Slå gärna en signal till Mattias 070 254 18 96 så berättar han mer om tjänsten. Och du, kom ihåg att följa oss på LinkedIn för att lära känna oss bättre!

Är detta jobb något för dig?

20 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Mattias Axner

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Linda Wiltebo
Jonas Andersson
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb