QA & RA konsulter inom Medicinteknik

Sundbyberg

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Nu letar vi fler QA/ RA konsulter som vill vara med och rädda liv – eller åtminstone bidra till en betydligt bättre morgondag. På Prevas gör vi det genom att driva och leverera kvalitetssäkrad medicinteknik i världsklass tillsammans med våra kunder, i våra egna designhus eller ute hos våra kunder.

Vi är ett väl etablerat QA/RA gäng som utgår från Uppsala och Stockholm, men våra kunder finns överallt, så var du är bosatt är sekundärt.

Hello Possibility!

Just nu söker vi dig som har minst 3 års erfarenhet av arbetet med QA/RA frågor inom Life Science, gärna inom medicinteknik. Vi tror att du har en akademisk examen, gärna som ingenjör. I rollen som konsult kommer du arbeta med processer, tjänster och produkter inom Life Science för att uppfylla gällande regelverk och standarder. Arbetsuppgifterna som konsult i vårt team är väldigt varierande då våra kunder är allt från små innovativa bolag som har en produktidé och kommer med frågan om hur de ska få den CE-märkt, till stora, globala spelare med flertal produkter på marknaden.

På våra kontor i Sundbyberg och Uppsala är vi extra stolta över vår inhouse-verksamhet, där vi utvecklar produkter åt kunder enligt vårt eget kvalitetsledningssystem certifierat enligt ISO 13485. Som konsult i vårt team finns möjlighet att bl a ta QA/RA roll i dessa projekt.

Vi tror att du som söker dig till oss har erfarenhet av arbete utifrån regelverk och processtandarder såsom MDR, IVDR, ISO 13485, ISO 14971 och IEC 62304/82304, ISO/TR 80000-2. Har du även erfarenhet av produktstandarder såsom IEC 60601 serien och/eller IEC 61010 serien är det meriterande.

Eftersom konsultrollen är bred och kan variera beroende på uppdrag önskar vi att du har erfarenhet från några av dessa områden och är nyfiken på att utvecklas inom fler:

 • QA Manager i verksamhet eller i produktutvecklingsprojekt
 • Utveckling av medicinteknisk SW (såväl inbyggd som fristående)
 • Kvalitetsledningssystem
 • Audit
 • Verifiering / Kvalificering
 • Produktklassificering
 • CE-märkning
 • Teknisk dokumentation
 • Riskanalys
 • Usability
 • Klinisk utvärdering
 • Arbete med anmält organ

Hello Team player!

Vi vet om att QA/RA rollen kan vara utmanande och att det är viktigt att ha ett starkt team runt sig. Vi är ett väl etablerat gäng som kontinuerligt träffas för att diskutera aktuella frågeställningar. Här finns det utrymme för att såväl förädla egen kunskap och föra den vidare som att inhämta ny.

Om konsultrollen är ny för dig kommer du märka att det är ett fantastiskt sätt att få testa på många nya och roliga ansvar och uppgifter i olika miljöer. Vi har många intressanta och utmanande uppdrag, såväl för dig som kommer in med mycket erfarenhet liksom som för dig som är relativt ny inom området. I våra uppdrag jobbar vi ofta tillsammans, då det ofta ger mervärde för såväl oss som våra kunder.

Att vara anställd på Prevas är en trygg investering för dig. Som företag är vi ekonomisk starka och har god infrastruktur för att bedriva både små och storskaliga projekt. Grundläggande för oss är bra och trygga arbetsvillkor. Och vi förstår livspusslet, att man ibland behöver jobba hemifrån alt gå tidigt för att få ihop saker. Det ser vi som en självklarhet att stötta.

Hello Future!

Ser du en framtid hos oss? Eller kanske känner du någon som skulle passa bra in i rollen? Då vill vi mer än gärna komma i kontakt med dig!

 

Har du frågor, kontakta Pauline Tryvall 070 241 24 51,  pauline.tryvall@prevas.se eller Sara Löfberg 072 454 82 29, sara.lofberg@prevas.se


Är detta jobb något för dig?

11 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Sara Löfberg

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb