QA/RA konsult inom medicinteknik

Uppsala

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Vill du vara med och bidra till en bättre värld? Det kan kännas stort men det är precis vad vi på Prevas vill göra! Att bidra till samhället genom att driva och leverera kvalitetssäkrad medicinteknik. Vi gör det tillsammans med våra kunder antingen i vårt designhus eller på plats hos kunderna.  På Prevas i Uppsala är vi ca 50 medarbetare inom system, mjukvara, hårdvara, elektronik och kvalitet och vi sitter centralt på Kungsgatan i Uppsala, nära tåget och nära kunderna! 

Hello Possibility!

Vi vill bli fler och letar nu efter dig som har ca 4 års erfarenhet av arbete med QA/RA frågor inom Life Science, gärna inom medicinteknik. Du har med fördel en ingenjörsbakgrund. I rollen som konsult hos Prevas kan du komma att arbeta med processer, tjänster och produkter för att uppfylla gällande regelverk och standarder. Som konsult erbjuds du varierade arbetsuppgifter då våra kunder är allt ifrån små innovativa bolag med en produktidé som kommer med frågan om hur de ska få den CE-märkt, till stora globala spelare med ett flertal produkter på marknaden.

På vårt kontor i Uppsala är vi även stolta över att kunna hjälpa våra kunder med utveckling av medicintekniska produkter enligt vårt eget kvalitetsledningssystem, certifierat enligt ISO/EN 13485. Som konsult i vårt team finns möjlighet att ta en QA roll i dessa projekt.

Hello You!

Det är en självklarhet att du är noggrann och kvalitetsmedveten och att du har förmågan att hitta rätt kvalitetsnivå. Vi tror att du som söker dig till oss har erfarenhet av arbete utifrån regelverk och processtandarder såsom MDR, IVDR, ISO 13485, ISO 14971 och IEC 62304/82304. Har du även erfarenhet av produktstandarder såsom IEC 60601 serien och/eller IEC 61010 serien är det meriterande. Självklart lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en kommunikativ lagspelare!

Du har med fördel erfarenhet från några av följande och vi hoppas att du gärna utvecklas inom fler:

  • MDR/IVDR
  • ISO13485, ISO 14972, IEC 62304/82304
  • Kvalitetsledningssystem
  • Produktklassificering
  • Teknisk dokumentation
  • Verifiering/ Kvalificering
  • Usability
  • Audit
  • Erfarenhet från att ha jobbat med produktutvecklingskvalitet inom den medicintekniska industrin
  • God kommunikationsförmåga på svenska och engelska

Hello Team player!

Vi anser att det är viktigt att varje person hos oss får fortsätta utvecklas. Därför sätter vi upp individuella mål med alla våra anställda och anpassar bland annat kunduppdrag och arbetsuppgifter därefter. Givetvis är vi också kollektivavtalsanslutna och ser till att våra arbetsvillkor hålls både schyssta och trygga för våra konsulter. För oss är det grundläggande att du känner att du fortfarande utvecklas och att du känner att just dina behov blir tillgodosedda. För oss är det även en självklarhet att livspusslet går ihop och vi ger dig den flexibilitet som just du behöver!

Ser du en framtid hos oss? Eller kanske känner du någon som skulle passa bra in i rollen? Då vill vi mer än gärna komma i kontakt med dig!

Kontakt
För mer information kring tjänsten och Prevas i Uppsala är du välkommen att kontakta
Victoria Hultdin, victoria.hultdin@prevas.se , mobil:070-5422705


Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Är detta jobb något för dig?

19 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Victoria Hultdin

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb