QMS Specialister inom Medicinteknik

Sundbyberg

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Nu letar vi fler konsulter som vill vara med och rädda liv – eller åtminstone bidra till en betydligt bättre morgondag. På Prevas gör vi det bland annat genom att bygga/vidareutveckla kvalitetsledningssystem (QMS) och leverera kvalitetssäkrad medicinteknik i världsklass tillsammans med våra kunder, i våra egna designhus eller ute hos våra kunder. Vi behöver bli fler. Är du specialist på QMS eller har jobbat ett par år med QMS och vill vidareutvecklas inom området, så vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Hos oss kommer du ingå i ett etablerat QA/RA gäng som utgår från Uppsala och Stockholm, men våra kunder finns överallt, så var du är bosatt är sekundärt.

Hello Possibility!

Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av att arbeta med QMS inom medicinsk teknik och erfarenhet av att implementera standarder och regelverk såsom ISO 13485, ISO 14971, QSR, MDR och IVDR i effektiva processer. Ett axplock av vad som kan vänta;

  • Etablera kvalitetsledningssystem
  • Implementera eQMS
  • Genomföra GAP-analys av QMS
  • Uppdatera QMS / processer
  • Hålla utbildning kring QMS och ingående processer
  • Genomföra audits

Arbetsuppgifterna kopplat till QMS är för oss väldigt varierande då våra kunder är allt från små startup till globala spelare med flertal produkter på marknaden, vilket resulterar i att vi bygger allt ifrån små ”Lean-QMS” som vi kallar det till större elektroniska QMS.

På våra kontor i Sundbyberg och Uppsala är vi extra stolta över vår inhouse-verksamhet, där vi utvecklar produkter åt kunder enligt vårt eget kvalitetsledningssystem certifierat enligt ISO 13485. Som konsult i vårt team finns även möjlighet att bl.a. bidra till vidareutveckling av vårt eget ledningssystem.

Hello You!

Vi vill att du har en akademisk examen, gärna som ingenjör, och har arbetat med QMS frågor i minst 3 år men gärna fler. Du beskriver dig själv som strukturerad, analytisk och gillar problemlösning. Du har en förmåga att ta till dig innehåll i standarder, regelverk och översätta det till kundens verklighet för att på bästa sätt även bidra till affärsnytta. Du gillar och är bra på att uttrycka dig i skrift på såväl svenska som engelska.

Hello Team player!

Vi vet om att rollen som kvalitetskonsult kan vara utmanande, och för att utvecklas och ha roligt på jobbet, är det viktigt att ha ett starkt team runt sig. Vi är ett väl etablerat gäng som kontinuerligt träffas för att diskutera aktuella frågeställningar. Här finns det utrymme för att såväl förädla egen kunskap och föra den vidare som att inhämta ny.

Om konsultrollen är ny för dig kommer du märka att det är ett fantastiskt sätt att få testa på många nya och roliga ansvar och uppgifter i olika miljöer. Vi har många intressanta och utmanande uppdrag, såväl för dig som kommer in med mycket erfarenhet liksom som för dig som är relativt ny inom området. I våra uppdrag jobbar vi ofta tillsammans, då det ofta ger mervärde för såväl oss som våra kunder.

Att vara anställd på Prevas är en trygg investering för dig. Som företag är vi ekonomisk starka och har god infrastruktur för att bedriva både små och storskaliga projekt. Grundläggande för oss är bra och trygga arbetsvillkor. Och vi förstår livspusslet, att man ibland behöver jobba hemifrån alt gå tidigt för att få ihop saker. Det ser vi som en självklarhet att stötta.

Hello Future!

Ser du en framtid hos oss? Eller kanske känner du någon som skulle passa bra in i rollen? Då vill vi mer än gärna komma i kontakt med dig!

 

Har du frågor, kontakta Pauline Tryvall 070 241 24 51,  pauline.tryvall@prevas.se eller Sara Löfberg 072 454 82 29, sara.lofberg@prevas.se


Är detta jobb något för dig?

6 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Sara Löfberg

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb