Rädda världen som mjukvaru­utvecklare av inbyggda system

Sundbyberg

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Den kan till och med vara med och rädda världen. Drivs du av att hacka välstrukturerad, hållbar kod? Har du koll på vad som kan klassas som skadlig kod och hur man undviker den? Tycker du om att jobba i team och både lyfta och lyftas av dina kollegor? Då har du nog alldeles säkert det som krävs för att bli en superhjälte hos oss! 

Hello Opportunity!
På Prevas erbjuder vi en spännande resa och utvecklande konsultgig som programmerare. Du kommer att få oändligt med utmanande kod att bearbeta och skriva om dagarna, samt drivor av prylar på skrivbordet som du ska få att fungera. Då du är en embedded-programmerare kommer du ha god nytta av ständig kontakt med kodningsassistenten Rubber Duck, och då och då behöver du kanske få elektronerna att hoppa där kopparledare saknas. Eventuella plågor detta skulle orsaka kompenserar vi med roliga firmafester, egen bar, fredagsfrulle och givetvis flextid!

Hello You!
Du är en logisk ninja med en trollkarls färdigheter. Du kanske även har en grodas förmåga att upptäcka samt eliminera insekter i koden så bra att du lätt skulle platsa i  Entomologiska föreningen. Nej, skämt åsido, vi vet faktiskt inte exakt vad för person du är eller vilka färdigheter du lyckats samla på dig, men vi ser fram emot att läsa om åtminstone ett par professionella uppdrag inom mjukvaruutveckling som du har på ditt CV! Det absolut viktigaste för oss är dock att du är ödmjuk och villig att lära dig nya saker! 

Verktyg och kompetenser som vi tror att du behärskar: 

  • Hantering av Rubber Duck debugging
  • Handskas med både elektronik och programkod
  • Göra board bring-up
  • Skriva kod som körs på Bare Metal eller på ett realtids-OS, alternativt ett kraftfullare OS som Linux eller Zephyr (i värsta fall Microsoft...).

Språkkrav: Det viktigaste för oss är såklart C och C++ men även svenska är att föredra för att kunna kommunicera med kravställare och testare.

Hello Team Player!
För oss är gemenskap och delaktighet viktigt där alla bidrar med sin kunskap i en lärande miljö. Trivs du att arbeta i en familjär atmosfär där vägen från idé till handling är kort och möjligheten att göra skillnad stor, så är Prevas något för dig. 

Vi erbjuder spännande uppdrag, trevliga kollegor, en inspirerande arbetsmiljö och individuella utvecklingsplaner. Vi strävar alltid efter att finna rätt upplägg som passar just dig för att få ihop livspusslet.

Hello Next Step!
Tveka inte att skicka in en ansökan eller hör av dig till någon av oss nedan. Kanske är det just dig vi behöver för att kunna fortsätta rädda världen!

Intervjuer sker löpande.

 

Rekryterande chef: Boe Sjöberg (Sundbyberg)
070-6863320
boe.sjoberg@prevas.se

Rekryterande chef: Patrik Åkerlind (Sundbyberg)
070-1902326
patrik.akerlind@prevas.se

Rekryterande chef: Stefan Norrwing (Hammarby Sjöstad)
070-2795381
stefan.norrwing@prevas.se

 

Är detta jobb något för dig?

17 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Patrik Åkerlind

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Frida Hellström
Boe Sjöberg
Jens Barkvall
Stefan Norrwing
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb