Regulatory Affairs Consultant within Medtech

Sundbyberg

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Nu söker vi nya kollegor med Regulatory Affairs kompetens inom Medtech!
Om du är ute efter ett meningsfullt jobb där det alltid finns tillgång till kompetenta, engagerade kollegor finns vi här.
Vi är ett team av konsulter inom Medtech som hjälper företag att utveckla säkra, effektiva, tillförlitliga produkter som förbättrar livet för våra medmänniskor.

Vi söker dig som under några år har arbetat med regulatoriska frågeställningar inom Medicinteknik. Det kan handla om medicintekniska produkter, men är en bonus om du också berört "in vitro diagnostics", kombinationsprodukter (läkemedel/medicinteknik) och/eller "borderline" produkter. 

Vi erbjuder dig en spännande konsulttjänst där du kommer att jobba tidigt i idéfasen med att förstå produkten för att kunna bedöma vilken regulatorisk väg som är mest lämplig, men också senare i processen för att säkerställa att leveranser uppfyller regelverk och standarder. 

Du kommer att ha flera seniora kollegor inom teamet som stöttar och som du också kommer att stötta. Många av de kundprojekt vi är involverade i har hög innovationsgrad vilket också innebär knepiga frågeställningar där vi behöver finnas till med vår gemensamma kompetens.

Som regulatorisk konsult kommer du bl a att: 

 • vara involverad vid framtagning av regulatoriska strategier med företrädesvis EU, UK och USA som målmarknader. 
 • utvärdera/sammanställa de underlag som behövs för godkännande av nya produkter, förnyelseansökningar samt ändringsärenden. 
 • driva och/eller delta vid kontakten med utsedda organ, myndigheter och andra intressenter, i samband med registreringar, ansökningar, förfrågan och liknande. 
 • tillsammans med kunden utfärda och/eller godkänna regulatoriska dokument.
 • bidra och stödja olika utvecklingsprojekt med inriktning mot Regulatory Affairs och Compliance under hela produktens livscykeln.
 • skriva, sammanställa och uppdatera registreringsdokumentation.

  Du har några års erfarenhet inom Regulatory Affairs och har du tidigare varit konsult är det meriterande. Du ska ha vana att jobba i team där alla bidrar aktivt. Du ska ha en positiv syn till din omgivning och inte tveka att ta plats när det behövs. Som en i teamet ska du våga ta ansvar och driva på inom ditt ansvarsområde. Du är lyhörd och anpassningsbar utifrån kundens behov men ska äga en integritet som innebär att du kan agera i fall det finns behov. Det är meriterande om du har en teoretisk bakgrund som går att koppla till teknik och/eller "life science". 

  Du kommer komma till ett team där vi hjälper och stöttar varandra. Vi försöker hitta en balans mellan arbete och fritid där vi tillåter varandras olikheter och behov. Vi lever i en föränderlig värld och uppmuntrar därför egen utveckling inom området. Ingår du i olika nätverksgrupper ser vi det som en merit och stöttar det för att känna att du som individ utvecklas men också att vi genom din representation syns i olika forum. Vi lär känna varandra genom olika aktiviteter på jobbet och vid sidan av jobbet. 

  Vi hoppas att du finner beskrivningen intressant och skickar in din ansökan till oss. "Hello Future" som vi på Prevas hade sagt. 

  Sök tjänsten direkt då vi tillsätter tjänster löpande.

  Johan Sköld, Rekryterande chef – 0726018164
  johan.skold@prevas.se

  Sara Löfberg, Rekryterande chef – 0724548229
  sara.lofberg@prevas.se

  Är detta jobb något för dig?

  15 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

  Ansök nu
  Johan Sköld

  Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

  Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
  Ansök nu

  Välkommen till the Home of Ingenuity

  För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

  Se alla lediga jobb