Senior Embedded Utvecklare

Västerås

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Hello Opportunity!
Vi utökar teamet i Västerås inom embedded, och behöver därför förstärkning av seniora utvecklare, med flerårig erfarenhet av hårdarunära mjukvaruutveckling i C eller C++. Erfarenhet av Matlab/Simulink eller Linux/Yocto är extra meriterande. 

Teamet jobbar både med inhouse projekt samt genom uppdrag ute hos kund.
Alla våra kunder, både stora och små, bedriver utvecklingsarbete på en avancerad nivå, vilket öppnar upp för stora möjligheter till intressanta uppdrag. 

Hello You!
Vi söker dig som gillar att dela med sig av tidigare erfarenhet till yngre utvecklare i gruppen, och där ta en ledande position i projekt för att driva arbetet framåt. Du har erfarenhet och vilja av att vara ansvarig för att designa embedded system åt våra kunder antingen på plats på kontoret eller ute hos kund. 

Erfarenhetsnivå: Mid/Senior

Branscherfarenhet: Erfarenhet från fordonsindustrin eller medicinteknisk utveckling är extra meriterande men inte ett måste.   

Verktyg och Kompetenser: Hårdvarunära programmering, C, C++, Matlab, Simulink, Linux, Yocto, realtidssystem

Språkkrav: Engelska är ett krav och gärna svenska

Körkort: Körkort krävs

Utbildningskrav: M.Sc. eller B.Sc. inom elektroteknik, mekatronik, teknisk fysik, robotik, datateknik eller liknande.


Hello Team Player!
För oss är gemenskap och delaktighet viktigt där alla bidrar med sin kunskap i en lärande miljö. Trivs du att arbeta i en familjär atmosfär där vägen från idé till handling är kort och möjligheten att göra skillnad stor så är Prevas något för dig. Vi erbjuder spännande uppdrag, trevliga kollegor, en inspirerande arbetsmiljö och individuella utvecklingsplaner. Vi strävar alltid efter att finna rätt upplägg som passar just dig för att få ihop livspusslet.

Även om du inte känner dig helt speglad i varje jobbkrav som listas i annonsen uppmuntrar vi dig ändå att kontakta oss och ansöka! Forskning har visat att kvinnor och underrepresenterade grupper ofta bara ansöker när de känner sig 100% kvalificerade. Vi är engagerade i att skapa ett rättvist, inkluderande företag med mångfald och vi uppmuntrar starkt sökande av alla kön, åldrar, etniciteter, kulturer, förmågor, sexuell läggning och livserfarenhet att ansöka.

Hello Next Step!
Du är varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Linda Hjärne, linda.hjarne@prevas.se , Tel: 072-14705031 om du vill veta mer om tjänsterna eller helt enkelt bara vill ha en öppen dialog kring en gemensam framtid.

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Prevas värdegrund
Gemensamma kärnvärden är nyckeln till vår framgång. De banar vägen för bättre kommunikation och samarbete, minskar behovet av detaljerade regler och förordningar och gör vår organisation mer agil och dynamisk. Att dela värderingar ger större frihet att agera utan detaljerade regler. Att dela gemensamma värderingar betyder inte att vi alla är lika. Vi älskar skillnader och främjar mångfald. Vi tror att unika individer är viktiga för att skapa starka och framgångsrika team. Våra värderingar styr vårt dagliga beteende gentemot både kunder och medarbetare. När vi respekterar våra värderingar och uppträder i enlighet med dem, ger vi uttryck för vår företagskultur. På Prevas sammanfattar vi våra värden i akronymen BOAT – Business driven, Open-minded, Active och Team player.

Är detta jobb något för dig?

16 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Linda Hjärne

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Henrik Grunditz
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb