Senior Systemarkitekt, Life Science

Sundbyberg

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Har du erfarenhet av systemarkitektur inom komplex mekatronisk produktutveckling och vill jobba med olika produkter och dynamiska kolleger? Prevas har varit etablerade sen 1986 och vi kommer kunna erbjuda dig uppdrag som både känns meningsfulla och tekniskt avancerade. Våra samarbetspartner är en mix mellan branschledande företag till mycket spännande start-ups. På vårt Stockholmskontor i Sundbyberg kan vi båda erbjuda in-house verksamhet och spännande uppdrag hos kund. Hos Prevas kommer du få vara med och utveckla morgondagens produkter!

Om rollen
I rollen som systemarkitekt har du övergripande ansvar för systemets arkitektur. Det innebär att du kommer arbeta med att sätta systemarkitekturen, säkerställa att mekanik, hårdvara och mjukvaran hålls ihop. Arbetsuppgifter kan till exempel vara:

  • Kravställa och designa och partitionera systemet för att uppnå kundens krav
  • Hantera och diskutera designförändringar
  • Dokumentation och kommunikation av systemarkitektur.

Vidare kräver rollen att du har relevant erfarenhet av:

  • att mitigera tekniska risker genom designval
  • mjukvara och elektronik arkitekturarbete för att uppnå skalbarhet och realtidsprestanda

Andra önskvärda erfarenheter på arkitekturell nivå kring:

  • Säkerhetskritisk design
  • diverse kommunikationsprotokoll, mcu

Din erfarenhet och motivation
Vi tror att du har en Civil‐ eller högskoleingenjörsutbildning med relevant inriktning eller motsvarande. I dagsläget söker vi en senior profil så vi vill helst att du har mer än 7 års arbetslivserfarenhet som systemarkitekt inom produktutveckling. Du har god förmåga att samarbeta med andra och du anser dig vara kommunikativ som person.

Hur är det då att arbeta som konsult på Prevas?
På gruppnivå ser vi till att bjuda in till både kompetenshöjande aktiviteter men även sådant som sätter guldkant på vardagen. På individnivå har du en tät dialog med din närmaste chef så ni tillsammans ska kunna hitta uppdrag som både passar ditt kompetensområde och vad som intresserar dig. Vi värdesätter balans mellan arbetsliv och privatliv och vi anser oss vara en väldigt flexibel och dynamisk arbetsplats. Vi uppskattar när våra medarbete kommer med egna initiativ och stöttar mer än gärna med lokal, ekonomiskt bidrag om man vill hitta på aktiviteter!

 

För mer information om tjänsten, kontakta Robert Tönhardt 070 379 07 03, robert.tonhardt@prevas.se eller Sara Löfberg 072 454 82 29, sara.lofberg@prevas.se


Är detta jobb något för dig?

22 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Robert Tönhardt

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Robert Tönhardt
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb