Senior Test­ingenjör

Uppsala

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Har du erfarenhet av rollen som testingenjör och är sugen på att testa på konsultlivet hos ett kompetent och härlig gäng där du får jobba med spännande uppdrag och kompetenta kollegor? Gillar du att ha en varierad vardag och möjlighet att utvecklas och nå din fulla potential? Då kan konsultlivet hos Prevas vara platsen för just dig!

Om Prevas
Prevas är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter till företag inom en rad olika branscher. I Uppsala arbetar Prevas primärt inom Medicinteknik och Life Science med utveckling av produkter som på ett eller annat sätt skapar samhällsnytta. Analytiska instrument inom patientvård eller forskning är ett exempel och Prevas har vana av helhetsåtaganden, vilket innebär att deras kunder kan komma med en enkel idé eller skiss så tar de det därifrån hela vägen till färdig produkt. Medicintekniska företag lägger helt enkelt sin framtid i Prevas händer och vi vill gärna att du är med och skapar den!

Om teamet och rollen
Teamet består idag av fyra medarbetare med olika utbildningsbakgrunder och senioritet. I din roll som senior testingenjör hos Prevas så kommer du att få ett varierat jobb med en stabil utgångspunkt. Prevas sköter stor del av deras utvecklingsarbete i sina lokaler på Kungsgatan 62 som ligger ett stenkast ifrån Uppsala centralstation. Det finns en enkel mekanikverkstad, ett elektroniklabb och ytor för montage av prototyper i samma våningsplan som utvecklingen sker.

Som testingenjör kommer du att få ansvara att leveransen av instrument/produkt lever upp till de krav som ställs. Uppgifterna är varierande och teori varvas med praktik. Det rör sig bland annat om att testa av prestanda på delsystem men även att felsöka i de fall att instrumentet/produkten är utanför specifikationerna. Inget instrument/produkt är det andra likt så det kan röra sig om att felsöka en kabelhärva på en enhet och ett flödessystem med pumpar och ventiler på ett annat.

Utöver test och felsökning vid avvikelser så kan tjänsten även innehålla att vara delaktig i FAT. (Factory Acceptance Test), samt att vara delaktig i tekniska diskussioner med kunder.

Utvecklingen sker både/antingen hos kund och på Prevaskontoret.

Om dig
Vi söker dig som trivs i konsultrollen och som inte räds för att utvecklas! Du trivs att arbeta med kunder och i projekt där du gärna tar dig an en rådgivande roll och trivs med att leda kunder till rätta beslut. Du är en team player vilket både dina Prevaskollegor och dina kunder märker av, samt är prestigelös och har fokus på att lösa saker tillsammans.

  • Ingenjörsbakgrund inom relevant område som exempelvis maskinteknik, elektro, teknisk fysik alt. erfarenhet från liknande yrke
  • Minst 5 års erfarenhet av rollen som testingenjör där du arbetat med liknande arbetsuppgifter
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska

Vi ser det som meriterande om du har ett starkt nätverk och kan dra in egna uppdrag. Att har arbetat med PLC-programmering ser vi även som ett stort plus.


Att vara Prevaskonsult
Prevas har en stark tro på att det är viktigt att varje anställd hos de får fortsätta utvecklas. Därför sätter Prevas upp individuella mål med alla sina anställda och anpassar bland annat kunduppdrag och arbetsuppgifter därefter. Givetvis är de också kollektivavtalsanslutna och ser till att deras arbetsvillkor hålls både schyssta och trygga för sina konsulter. För Prevas är det grundläggande att du känner att du fortfarande utvecklas och att du känner att just dina behov blir tillgodosedda.

Som Prevaskonsult erbjuds du utöver spännande uppdrag hos olika kunder och kompetensutveckling, även möjligheter att delta i aktiviteter såsom afterworks, fredagsfrukostar och konsultluncher på Prevas bekostnad. De ser det som värdeskapande för lagandan och för att man som Prevaskonsult ska få chansen att lära känna varandra både på och utanför arbetstid.


Vi ser fram emot din ansökan!
Denna rekrytering kommer att hållas av Ed:Za group. Vi tar inte emot ansökningar via e-post, men om du har några frågor kan du kontakta charlotte.hoffstrom@edzagroup.se

Är detta jobb något för dig?

12 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Jan Westermark

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb