Studentambassadör från Indeksektionen på KTH till Prevas Product Information

Stockholm

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Söker du en spännande möjlighet att arbeta med rekrytering på ett innovativt företag? Vill du vara en del av ett team som driver förändring och utveckling?

Om Prevas Product Information (PPI): Vi på PPI är ett glatt gäng som består av 15 konsulter. Vårt kontor ligger centralt och vi jobbar med allt som har med produktinformation och verksamhetsutveckling att göra. Våra kunder är främst stora industribolag inom telekom, kraft och verkstad som genomgår stora transformationsprojekt. Företagen vi arbetar med ligger spritt i många områden och vi söker nu en person som söker en väg in till arbetslivet som konsult inom verksamhetsutveckling.

Vad du kommer att göra: Som studentambassadör hos PPI kommer du att spela en central roll i att bygga upp vårt företags nätverk av experter. Du kommer att:

  • Sprida vårt meddelande genom att dela vår passion för PLM och Verksamhetsutveckling med dina medstudenter och andra potentiella konsulter.
  • Identifiera och rekrytera begåvade konsulter som kan bli en del av PPIs team och bidra till vår framgång genom aktiv headhunting.
  • Du får hänga med på många av våra personalevents och får goda möjligheter att nätverka med vårt kompetenta gäng
  • Du får betalt per timme efter överenskommelse, arbetstiderna är flexibla och beroende av vad du har tid med vid sidan av studierna (vanligtvis jobbar våra studentambassadörer 10-40h i månaden)

Vem vi söker: Vi söker en student som brinner för PLM/Verksamhetsutveckling och har ett starkt intresse för att bygga upp och utveckla vårt nätverk av projektexperter. Du är:

  • Entusiastisk och kommunikativ.
  • Driven, självgående och har en passion för att bygga relationer.
  • En lagspelare som tror på samarbete och delning av kunskap.
  • Villig att utmana normer och skapa förändring.

Varför du ska ansöka: Som studentambassadör hos Prevas Product Information kommer du att vara en del av ett inspirerande team och få värdefull erfarenhet inom PLM, verksamhetsutveckling och rekrytering. Du kommer att ha möjlighet att påverka vår framtid och bidra till att forma Stockholm, om inte Sveriges bästa konsultfirma.

Ansökan: Om detta låter som något du brinner för, skicka din ansökan till Markus.Norstrom@Prevas.se senast 2023-12-20. Berätta varför du är den bästa kandidaten för denna position och inkludera ditt CV samt en kort beskrivning av hur du kommer arbeta för att hitta de bästa kandidaterna samt marknadsföra oss som studentambassadör.

Är detta jobb något för dig?

7 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Markus Norström

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb