System­ingenjör mjukvara

Linköping

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Rollen

Som systemingenjör hos oss kommer du att vara involverad i många aspekter av systemet. Du får en väldigt bra kunskap om systemets olika funktioner och har många kontaktytor som exempelvis inköp, systemtest, designteam, produktion, kunder och beställare.

I arbetet ingår att bryta ner övergripande krav - i form av t ex kundkrav, interna krav eller säkerhetskrav - till systemkrav som påverkar olika delar av systemet, både hårdvara och mjukvara. Du kommer med all sannolikhet var med och skriva specifikationer av olika slag. Du kommer att delta i spännande utvecklingsprojekt ute hos kund eller i något av våra helhetsåtaganden på kontoret i Linköping. Du får jobba med ett gäng teknikglada ingenjörer som har riktigt roligt tillsammans!


Din bakgrund

Vi ser att du har en teknisk högskole-/ ingenjörsutbildning, gärna inom mjukvara. Det viktigaste är att du har ett intresse av systemlösningar och systemdesign på en högre nivå. Normalt behövs ingen djupare kunskap i elektronik eller mjukvara, men det är viktigt att ha en viss förståelse. Om du dessutom har någon speciell domänkunskap (flyg, automotive etc.), är det ett plus. Vi är öppna både för dig som har en längre erfarenhet men även för dig som är i början av din karriär inom området.

Förutom den tekniska kompetensen är det viktigt att du har lätt att kommunicera med andra människor samt att du gillar att ta egna initiativ. Du kommunicerar väl i tal och skrift på engelska och svenska.


Övrigt

Prevas Linköping finns i fina lokaler mitt i Linköping, på Stora Torget 1. Till denna region hör även våra kontor i Norrköping och Finspång. Vår personalsammansättning har en blandning av erfarenhet och hunger. Vi är stolta över vårt företag och våra duktiga kollegor – vi har roligt tillsammans!

Kontakt
Om du har funderingar kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Hans Målefors, Konsultchef, via mail hans.malefors@prevas.se alternativt tel. 0761 440 722 så berättar han mer om vad du kommer att få jobba med hos oss!

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.


Är detta jobb något för dig?

14 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Hans Målefors

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Sara Ådahl Aggebäck
Sarah Kamalah
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb