System­utvecklare .Net i Malmö

Malmö

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Vill du spela roll - på riktigt? Vill du utvecklas mer än du själv trodde möjligt - i fler områden än vad vanliga IT-bolag klarar?

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du kan utveckla de bästa lösningarna med stöd av oss andra. Din utveckling är vår utveckling. Vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen.  

Detta är inte tomma ord. Läs gärna mer om vad vi gör här och några konkreta referensfall här. Vad det gäller kompetensutveckling så är det ett ämne som jag passionerat ägnat mig åt i snart tre decennier. Mitt mål; Lite för mycket är precis lagom.

Din bakgrund 

Jag tror att du har en akademisk utbildning på kandidat- eller masternivå och arbetat fem eller fler år som utvecklare. Du känner dig bekväm i:

  • .NET, C#, databasutveckling, REST, open source,
  • webbutveckling i allmänhet och
  • back-end med arkitektoniskt arbete.

Ytterligare ett starkt plus är erfarenhet av något moln, som t ex Azure. Har du dessutom intresse för tillämpad AI/ML är det toppen, men inte nödvändigt, då jag bygger ett sådant team där du kan lära dig mer. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Det är en fördel om du jobbat agilt och vill dela med dig av din kunskap. Båda dragen är stark del av Prevas DNA, men du behöver inte vara expert. Tillsammans utvecklar vi dig vidare.

Varför ska du välja oss? 

Uppdragens karaktär bestäms utifrån din unika kunskap, ambition och intresse. Du bestämmer riktning och vi finns där för att hjälpa dig framåt, vare sig du jobbar inhouse eller ute hos kund.

Vi är 900 medarbetare på Prevas i Sverige, Norge och Danmark, som drivs av inställningen att påhittighet räddar världen. På regionens mysiga kontor i centrala Malmö och Lund är vi nu 85 personer med kompetenser inom mjukvara, mekanik, elektronikdesign, UX-design, regulatorisk kvalitetsledning inom Life Science och projektledning.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten och Prevas i Malmö är du välkommen att kontakta mig på bjorn.granvik@prevas.se eller mobil: +46 705 - 12 72 68
Rekrytering sker löpande, ansökan är öppen så länge annonsen finns kvar.

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Är detta jobb något för dig?

19 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Björn Granvik

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Helena Gautam
Nina Carlgren Lyckmar
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb