System­utvecklare

Gävle

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Din roll hos oss...

kommer vara i ett agilt team på 5-10 personer som jobbar nära kunden, troligen mest på plats på vårt kontor men också på din hemarbetsplats med hjälp av Teams/Slack. Du jobbar i ett projekt där tekniken är "state of the art" med fokus på smarta och moderna lösningar. Hos oss bidrar du till vår utveckling likväl som vi bidrar till att du utvecklas framåt.

Du kommer arbeta med...

  • fullstack webutveckling inom .Net och front-end-ramverk (React, Angular etc)
  • att bryta ner krav
  • agilt
  • konstruktivt kommunicera med kunder och kollegor

Våra kunder...

finns i de flesta branscher. Gemensamt för flertalet är att de vill dra större nytta av de möjligheter som teknikutvecklingen skapat. Det kan handla om att hitta nya konkurrensfördelar, skapa nya eller utveckla befintliga produkter och tjänster, eller effektivisera en industri. Eller något helt annat. Ofta står våra kunder inför både stora och kluriga utmaningar som kräver erfarenhet och uppfinningsrikedom för att lösas, det är här vi kommer in i bilden.


Vi är...

ett härligt gäng som gillar att arbeta med utveckling av innovativa tekniska lösningar tillsammans med våra kunder. För oss är gemenskap och delaktighet viktigt där alla bidrar med sin kunskap i en lärande miljö. Trivs du att arbeta i en familjär atmosfär där vägen från idé till handling är kort så är Prevas i Gävle något för dig.

Dina framtida kollegor...

kommer vara över 900 stycken, varav de flesta sitter i Sverige, men vi finns också i Danmark och Norge. Tillsammans har vi medverkat i över 7 500 produktlanseringar och minst lika många produktionslösningar.

Din bakgrund…

du är civilingenjör, högskoleingenjör eller har skaffat dig motsvarande erfarenhet på annat sätt genom åren. Du har minst 4-5 års erfarenhet inom systemutveckling. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska. Meriterande om du har erfarenhet av konsulting och tillverkande industri.

Något oklart?

kontakta i så fall gärna rekryterande kontorschef så reder vi ut eventuella funderingar: Magnus Benedicto, magnus.benedicto@prevas.se, 072-713 90 98

Välkommen!

(Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp)

Är detta jobb något för dig?

6 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Majid Meshkintorreh

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb