Teamleaders

Västerås

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen.

Rollen
Vi är ett team där kreativitet med resultat står i fokus. Hos oss finns en hög teknisk kompetens och en gemenskap där vi tillsammans utvecklar och utvecklas. Vi behöver nu stärka upp med flera Teamleaders inom mekanik, mekatronik och testsystem.

Som Teamleader ser vi flera möjligheter för dig i din fortsatta resa. Tillsammans formar vi din utvecklingsplan antingen mot en roll mer likt en konstruktionsledare eller projektledare för ett mindre team, eller till en chefsroll med resultatansvar för en egen inhousegrupp.

Prevas Västerås är regionens utvecklingshub från det enklare projektet till riktigt avancerade projekt. Våra projekt har ett spann på 100 timmar till 10 000 timmar inom produktutveckling, maskinutveckling, testsystem och teknisk analys.

Mission
Du kommer få arbeta brett inom skilda branscher där du kommer vara en viktig pusselbit för framtidens tekniska innovationer. Rollen som Teamleader passar dig som vill öka din kompetens och ta nästa steg i din karriär. Teamleadern följer med i projekten från idéstadiet till slutlig produkt. 

Dina uppgifter som Teamleader kommer vara flera. Det innebär både att agera coach/ledare där du inspirerar och vidareutvecklar dina kollegor, men också att delta i utvecklingsprojekt tillsammans med kollegor och kund. Ditt dagliga jobb innebär nära samarbete med Prevas projektledare och kollegor inom elektronik, mjukvara och/eller mekanik. Vidare innebär rollen stort fokus på våra affärer och att bibehålla Prevas goda relationer till kunder och partners.

Mer
Vi tror på dynamiken i allas olikheter för att ge bästa förutsättningarna till
kreativitet. För att trivas i denna roll behöver du ha ett antal års erfarenhet av produktutveckling eller mjukvaruutveckling. Som person behöver du vara strukturerad, initiativtagande, ansvarstagande och analytisk. Du trivs i en koordinerande roll samtidigt som du är nära tekniken. 

Kontakt
För mer information kring tjänsten och Prevas i Västerås är du välkommen att
kontakta Magnus Löfberg, magnus.lofberg@prevas.se , mobil: 070-823 90 03

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram. 

Är detta jobb något för dig?

51 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Magnus Löfberg

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Linda Wiltebo
Gunilla Wentzel
Mårten Olsson
Mattias Carlsson
Magnus Ahlbäck
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb