Testsystems­utvecklare

Linköping

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Har du känsla för detaljer, noggrannhet och analysförmåga? Ta steget och börja bygga bättre programvara tillsammans med oss på Prevas!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. Våra kunder finns bland annat inom fordonsindustrin, telekommunikation och försvarsindustrin.

Vi söker ingenjörer med kunskap och erfarenhet inom testutveckling/testledning av elektronik och mjukvara i inbyggda system. Våra test- och verifieringsingenjörer spelar en oerhört viktig roll i utvecklingen av högkvalitativ programvara. De arbetar i en innovativ och kunskapsdelande miljö inom bland annat fordonsindustrin, telekommunikation, försvarsindustrin och verkstadsteknik. Som testingenjör på Sigma Technology arbetar du i en agil miljö som ger dig stora möjligheter till professionell utveckling.

Rollbeskrivning

Du kommer att få arbeta med olika uppdrag inom testutveckling och i system inom olika plattformar och mjukvarumiljöer. Din arbetsdag är omväxlande och du är med på allt från att implementera och utveckla testautomatiseringslösningar och testfall samt exekvera dina testsviter till att följa upp tidigare testkörningar med regressionstestning och ta nya grepp för att undersöka hur du kan testa mer effektivt.

Vem är du?

För att trivas i rollen ser vi att du har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom relevant område såsom mekatronik, data, elektro- eller teknisk fysik.

  Du ska ha arbetat med testutveckling och testautomatisering inom elektronik, mjukvara eller systemintegration i minst 1 år.

  Du är tekniskt driven och har erfarenhet av att automatisera och effektivisera tester.

  Du är väl förtrogen med Python/Simulink, C# eller annat skriptspråk för testautomatisering.


  Övrigt

   Hos oss finns stora möjligheter att göra en karriärresa. Utan onödiga hierarkier kommer du att kunna fokusera på att skapa värde och resultat. Det gör också att du har möjlighet att påverka och vara delaktig i både din egen och vår gemensamma utveckling. Du kommer att erbjudas en stor variation på uppdrag, både när det kommer till inriktning och nivå. Utvecklingsmöjligheterna är många och uppdragens karaktär bestäms utifrån dina egna kunskaper, ambitioner och intressen. Du bestämmer riktning och vi finns där för att hjälpa dig framåt. 

   Kontakt

   Vi ser fram emot din ansökan! Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Hans Målefors, hans.malefors@prevas.se alternativt tel. 0761 440 722.

   Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

   Är detta jobb något för dig?

   7 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

   Ansök nu
   Image of recruiter
   Hans Målefors

   Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

   Kollegor

   Sara Ådahl Aggebäck
   Sarah Kamalah
   Daniel Gustafsson
   Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
   Ansök nu

   Välkommen till the Home of Ingenuity

   För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

   Se alla lediga jobb