Testsystems­utvecklare

Linköping

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Nu är sommaren här och varför inte ta steget vidare med oss på Prevas efter semestern!

Hos oss kommer du att få möjlighet att utveckla test- och mätsystem för både produktions och utvecklingsmiljö. Du kommer utveckla programvara och oftast integrera den med elektronik till ett komplett system. Vi är idag ett mindre team inom testsystem, med en stark ambition att växa i takt med våra kundförfrågningar. Teamet ansvarar för kravhantering, design, konstruktion och idrifttagning. Tillsammans har vi levererat testsystem inom branscher som kommunikation, medtech/healthcare och verkstadsindustri till kunder i hela Norden.

Uppdragen drivs i projektform i kundnära projekt från Prevas kontor i Linköping. Du ges därmed möjlighet till både självständigt arbete och arbete i ett större team. För att få ett bra samarbete inom teamet och för att våga lära sig av varandra så ser vi att du är en teamplayer som delar med dig av din kunskap.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av hårdvarunära mjukvaruutveckling och har en vilja att utveckla testsystem. I bagaget har du sannolikt en civil- eller högskoleingenjörsexamen eller motsvarande. Du har något eller gärna flera års praktisk erfarenhet av testsystemutveckling. Troligtvis är du genuint intresserad av teknik på bred front även på fritiden.

Vi önskar att du har kunskap och erfarenhet inom:

  • Testsystemutveckling
  • HIL (Hardware in loop, dvs hårdvarunära test)
  • Spårbarhet och versionshanteringssystem
  • Elektronikkonstruktion
  • National Instruments produkter (ex LabVIEW, PXI, CompactRIO, DAQ, TestStand, osv.)
    Prevas är partner till NI (tidigare National Instruments) och har därför alltid tillgång till de senaste programvarorna och kurserna från NI. Om kompetens inom NI programvarorna behöver fräschas upp, så erbjuder Prevas i samarbete med NI kurser man kan ta internt.

Övrigt

Hos oss finns stora möjligheter att göra en karriärresa. Utan onödiga hierarkier kommer du att kunna fokusera på att skapa värde och resultat. Det gör också att du har möjlighet att påverka och vara delaktig i både din egen och vår gemensamma utveckling. Du kommer att erbjudas en stor variation på uppdrag, både när det kommer till inriktning och nivå. Utvecklingsmöjligheterna är många och uppdragens karaktär bestäms utifrån dina egna kunskaper, ambitioner och intressen. Du bestämmer riktning och vi finns där för att hjälpa dig framåt. På Prevas i Linköping har vi flera hundra års samlad erfarenhet. Vi är 50 medarbetare som jobbar inom systemutveckling, test- och mjukvaruutveckling automation, projektledning, produkt- och produktionsutveckling.

Kontakt

Om du har funderingar kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Hans Målefors, Konsultchef, via mail hans.malefors@prevas.se alternativt tel. 0761 440 722 så berättar han mer om vad du kommer att få jobba med hos oss!

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Är detta jobb något för dig?

19 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Hans Målefors

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Sara Ådahl Aggebäck
Sarah Kamalah
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb