Utveckla testsystem med oss

Linköping

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Rollen

Hos oss kommer du att få möjlighet att utveckla test- och mätsystem för både produktions och utvecklingsmiljö. Du kommer utveckla programvara och oftast integrera den med elektronik till ett komplett system. Vi är idag ett mindre team inom testsystem, med en stark ambition att växa i takt med våra kundförfrågningar. Teamet ansvarar för kravhantering, design, konstruktion och idrifttagning. Tillsammans har vi levererat testsystem inom branscher som kommunikation, medtech/healthcare och verkstadsindustri till kunder i hela Norden.

Kunduppdragen drivs i projektform med team av varierande storlek. Du ges därmed möjlighet till både självständigt arbete och arbete i ett större team. Att du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta är en självklarhet.

Prevas är partner till NI (tidigare National Instruments) och har därför alltid tillgång till de senaste programvarorna från NI. Samarbetet möjliggör en bra plattform för din kompetensutveckling inom området testsystem. Tillsammans kan NI och Prevas erbjuda kunder nyckelfärdiga lösningar och inbyggda system, baserade på t ex LabVIEW.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av hårdvarunära mjukvaruutveckling och har en vilja att utveckla testsystem baserat på världsledande produkter.

I bagaget har du sannolikt en civil- eller högskoleingenjörsexamen eller motsvarande. Du har något eller gärna flera års praktisk erfarenhet av testsystemutveckling baserat på t.ex. LabVIEW.

Meriterande är om du har med dig kunskap och erfarenhet från något av dessa områden:

  •          Design av testsystem
  •          HIL
  •          Spårbarhet och versionshanteringssystem
  •          Elektronikkonstruktion
  •          Projektledning
  •          TestStand
  •          National Instruments produkter (ex PXI,CompactRIO, DAQ, TestStand, osv.)


Övrigt

Hos oss finns stora möjligheter att göra en karriärresa. Utan onödiga hierarkier kommer du att kunna fokusera på att skapa värde och resultat. Det gör också att du har möjlighet att påverka och vara delaktig i både din egen och vår gemensamma utveckling. Du kommer att erbjudas en stor variation på uppdrag, både när det kommer till inriktning och nivå. Utvecklingsmöjligheterna är många och uppdragens karaktär bestäms utifrån dina egna kunskaper, ambitioner och intressen. Du bestämmer riktning och vi finns där för att hjälpa dig framåt. På Prevas i Linköping har vi flera hundra års samlad erfarenhet. 

Kontakt

Vi ser fram emot din ansökan! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Daniel Gustafsson via mail daniel.gustafsson@prevas.se alternativt tel. 0702 754 035.

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.


Är detta jobb något för dig?

17 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Daniel Gustafsson

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Sarah Kamalah
Johan Can
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb