Valideringsledare inom Life Science

Sundbyberg

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Nu letar vi valideringsledare som vill vara med och rädda liv – eller åtminstone bidra till en betydligt bättre morgondag. På Prevas gör vi det genom att driva och leverera kvalitetssäkrad medicinteknik i världsklass tillsammans med våra kunder, i vårt eget designhus eller ute hos våra kunder. Vi ser nu ett stort utökat behov av valideringsledning och söker därför fler vassa konsulter till vårt team.

Har du erfarenhet av valideringsarbete inom Life Science? Hör gärna av dig! Du kommer ingå i ett väl etablerat QA/RA gäng som utgår från Uppsala och Stockholm, men våra kunder finns överallt, så var du är bosatt är sekundärt.

Hello Possibility!

Vi söker dig som har erfarenhet av valideringsledning inom Life Science (Läkemedel, Medicinteknik eller Bioteknik). Vi önskar att du har erfarenhet av validering av datoriserade system samt kännedom om gällande regelverk och standarder såsom exempelvis ISO13485, GAMP5, IEC/TR 80002-2. Just nu ser vi ett extra stort behov av validering av stödsystem hos våra kunder inom Medicinsk teknik.

Har du ett extra starkt intresse för mjukvara, så finns möjligheter att utvecklas inom kvalitetssäkring av medicinteknisk mjukvara (IEC 62304 compliance).

I rollen som konsult hos erbjuds du varierande uppdrag utifrån vår kunders behov. Allt ifrån att bygga processer och mallar för validering, till att genomföra valideringar enligt kundens befintliga processer. Några exempel på arbetsuppgifter:

  • Framtagande av process för validering
  • Framtagande av valideringsplaner och rapporter
  • Framtagande, granskning, eller godkännande kravspecifikationer och riskanalyser
  • Hantering av avvikelser
  • Framtagande, granskning, eller godkännande av kvalificeringsprotokoll och rapporter (IQ/OQ/PQ)
  • Ansvarar för att valideringsdokumentationen är komplett, tekniskt korrekt och upprättad enligt gällande myndighets- och interna krav
  • Strategisk rådgivning / verksamhetsutveckling

Hello Team player!

Vi vet om att den rådgivande konsultrollen kan vara utmanande, därför är det så viktigt att har ett starkt team runt sig. Vi är ett väl etablerat team som kontinuerligt träffas för att diskutera aktuella frågeställningar. Här finns det utrymme för att såväl förädla egen kunskap och föra den vidare som att inhämta ny.

Om konsultrollen är ny för dig kommer du märka att det är ett fantastiskt sätt att få testa på många nya och roliga ansvar och uppgifter i olika miljöer. Vi har många intressanta och utmanande uppdrag, såväl för dig som är senior och kommer in med mycket erfarenhet som för dig som är relativt ny inom området.

Att vara anställd på Prevas är en trygg investering för dig. Som företag är vi ekonomisk starka och har god infrastruktur för att bedriva både små och storskaliga projekt. Grundläggande för oss är bra och trygga arbetsvillkor. Och vi förstår livspusslet, att man ibland behöver jobba hemifrån alt gå tidigt för att få ihop saker. Det ser vi som en självklarhet att stötta.

Hello Future!

Ser du en framtid hos oss? Eller kanske känner du någon som skulle passa bra in i rollen? Då vill vi mer än gärna komma i kontakt med dig!

Har du frågor, kontakta Pauline Tryvall 070 241 24 51,  pauline.tryvall@prevas.se eller Sara Löfberg 072 454 82 29, sara.lofberg@prevas.se


Är detta jobb något för dig?

16 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Sara Löfberg

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb