Verksamhets­utvecklare inom Industriell IT

Karlstad

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Prevas områden inom Produktionsutveckling har full fart framåt. Trivs du med att vara länken mellan kundernas process och systemstöd? Kanon, vi har massor av spännande leveranser på gång med utgångspunkt från Karlstad!

Hello Opportunity!
Gemensamt för oss på Prevas är ett stort intresse att med teknikens hjälp lösa kundernas utmaningar. Här får du chansen att arbeta på ett spännande och innovativt företag i framkant.

Vi erbjuder:

  • En platt nätverksbaserad organisation
  • Goda möjligheter att påverka
  • Spännande uppdrag
  • Trevliga kollegor
  • Erfarna ledare
  • Inspirerande arbetsmiljö
  • Inkluderande kultur

Är ovanstående punkter viktiga för att DU ska trivas på jobbet?
Grymt! Då kommer du att trivas hos oss. Så vad gör vi då?

På Prevas i Karlstad är vi specialiserade på att utveckla robusta, pålitliga och kundanpassade systemstöd för produktion. Vi är ett väl sammansvetsat gäng som hjälps åt att ta fram de allra bästa lösningarna för att effektivisera och digitalisera produktionsflöden hos våra kunder. Tillsammans med våra kunder hittar vi anläggningens potential genom god processförståelse, djup erfarenhet kombinerat med en bred flora av digitala lösningar anpassade för industriella krav.

Vårt arbete bedrivs oftast i projektform, antingen med kundens eller vår egen projektledare, och projekten varierar i inriktning och storlek.

Vi söker nu dig som vill ta en central roll i detta erbjudande!

Hello You
Vi tror att du mycket väl förstår våra kunder och tar på dig rollen som verksamhetsutvecklare där du leder förstudier och agerar rådgivare för effektiviserings- och förändringsarbete. Då du är länken mellan industriell process och systemstöd kan du även leda team som utvecklar och implementerar IT baserat systemstöd. För att göra det tror vi att du har erfarenhet av:

  • Metodiker för industriellt förbättringsarbete
  • Att direkt eller indirekt leda team i både tidiga och sena implementationsskeden av tekniska processförbättrande lösningar
  • Utveckling av de systemlager som ligger mellan affärssystemet och produktionsgolv så som MES/WMS/IIoT

Som person är du målmedveten, strukturerad och lyhörd med positiv attityd. Vi tror att du gillar både människa och teknik och vill vara bryggan där emellan. I botten ligger ett genuint intresse att med teknikens hjälp implementera effektiva processtöd.

Hello Next Step!
Vi är i en intensiv expansionsfas och träffar därför löpande potentiella kollegor, så skicka in din ansökan redan idag! 

Är detta jobb något för dig?

Ansök nu
Image of recruiter
Emmelie Dahlin

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Johan Lindqvist
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb