Vill du utveckla medicintekniska produkter?

Göteborg

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Vi på Prevas i Göteborg storsatsar just nu på att expandera inom medicinteknik. Vi har flera systerkontor som är certifierade enligt ISO13485 och vi ser att efterfrågan ökar på både utvecklingstjänster och viljan hos kandidater att få jobba med samhällsnytta. Därmed har vi beslutat att lokalt öka vår närvaro inom branschen och söker nu efter olika typer av ingenjörer som vill vara med oss i denna expansion. 

Prevas är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter till företag inom en rad olika branscher. I Göteborg arbetar vi till stor del med reglerade verksamheter inom telekom, medicinteknik, fordon och försvar, vilket också har satt prägeln på vårt erbjudande. Gruppen Compliant Product Solutions består av ett trettiotal medarbetare som utvecklar produkter där regelverk och efterlevnad av dessa står i fokus för hela vår kundleverans.

Vem är du? 

Kravspecifikationen är enkel: Du har en naturvetenskaplig eller teknisk akademisk utbildning, erfarenhet av att utveckla produkter i en reglerad miljö och du balanserar din vardag genom att vara både pragmatisk och utförlig. Du pratar och skriver flytande svenska och engelska. 

Möjliga roller

En av fördelarna med att vara konsult är att din titel kommer att vara just det, konsult! Det medför att varje uppdrag kan antingen vara unikt eller samma om och om igen, det är upp till dig att påverka. Det vi ser just nu är att vi behöver drivna människor som kan tänka sig konsultuppdrag inom Quality Assurance, Mekanikkonstruktion, Projektledning, Test- & verifiering, Elektronik/HW-konstruktion, Regulatory Affairs och Systemarkitektur

Ovanstående är ett axplock av roller som vi har inom medicinteknik på Prevas, i våra uppdrag kan du bli allt från specialist till att ha ett brett ansvar.  

Att vara Prevaskonsult

Vi anser att det är viktigt att varje person hos oss får fortsätta utvecklas. Därför sätter vi upp individuella mål med alla våra anställda och anpassar bland annat kunduppdrag och arbetsuppgifter därefter. Givetvis är vi också kollektivavtalsanslutna och ser till att våra arbetsvillkor hålls både schyssta och trygga för våra konsulter. För oss är det grundläggande att du känner att du fortfarande utvecklas och att du känner att just dina behov blir tillgodosedda.

Ser du en framtid hos oss? Eller kanske känner du någon som skulle passa bra in i rollen? Då vill vi mer än gärna komma i kontakt med dig!

 

Har du frågor eller funderingar? Kontakta oss på Compliant Product Solutions.

Martin Petrén, BU-chef Compliant Product Solutions
martin.petren@prevas.se

Gustav Jansson, Konsultchef Compliant Product Solutions
Gustav.jansson@prevas.se

Är detta jobb något för dig?

24 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Gustav Jansson

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb