Automations­ingenjör

Västerås

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Prevas är utan tvekan störst inom automation i Mälardalen och fortsätter bana väg inom området. Kanske vill du ta nästa steg i din karriär efter semestern? Varför inte ta chansen att fortsätta din resa tillsammans med oss på Prevas!

Och du, vi söker inte bara en till kollega utan flertalet.

Vi erbjuder spännande möjligheter att arbeta med automationslösningar och industriell IT inom process-, produktions- och verkstadsindustrier. Våra kunder sträcker sig över hela regionen, och du kommer att vara en del av teamet som skapar applikationer för styrning och övervakning av utrustning och anläggningar med PLC, HMI och SCADA-system.

Rollen som automationsingenjör
Som automationsingenjör kommer du att vara en teknisk expert inom området och agera som ledare eller delta i projekt. Du kommer att driva förbättringar och vara ett värdefullt stöd i det dagliga arbetet. Vi erbjuder en stor variation av uppdrag, från enstaka automationsuppdrag till kompletta leveranser inom olika industri segment. Både i form av inhouse projekt, men även ute hos någon av våra kunder.

Önskvärd bakgrund
Vi söker dig med erfarenhet av PLC-programmering/HMI-utveckling och gärna kunskap inom elkonstruktion, reglerteknik, instrumentering och elektriska komponenter. Om du har erfarenhet av projektledning och behärskar industriella styrsystem som ABB 800xA, Siemens, Mitsubishi eller SCADA är det meriterande. Körkort är önskvärt då resor till olika kunder kan förekomma. Du behöver också ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi tror på teknikens förmåga att förbättra världen, men vi tror också på människan och att din utveckling är avgörande för vår framgång. Vi värdesätter samarbete och att stötta varandra, samtidigt som vi har roligt längs vägen. Dina utvecklingsmöjligheter är många, och uppdragens karaktär anpassas efter din kunskap, ambition och intresse. Hos oss har du möjlighet att sätta riktningen, och vi finns där för att hjälpa dig att nå dina mål.

Vi är stolta över att vara regionens ledande konsultleverantör med ca 200 medarbetare på Prevas Mälardalen. Vi strävar efter att erbjuda våra medarbetare ännu fler utvecklingsmöjligheter och våra kunder tillgång till spetskompetens och innovativa lösningar. Kort info Prevas Västerås: Prevas Västerås

Låter detta spännande?
Kontakta gärna rekryteringsansvarig Peter Suvanto på 070-269 07 47
eller Jonas Andersson på 073-049 00 22 för att lära känna oss bättre. 

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp

Är detta jobb något för dig?

47 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Peter Löving

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Sandra Hansson
Peter Karlsson
Linda Hjärne
Linda Wiltebo
Henrik Johansson
Peter Suvanto
Jonas Andersson
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb