Business Unit Manager - Medtech

Umeå

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

På  Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Prevas etablerar en ny affärsenhet i Umeå!
Fokus och inriktning för enheten är ingenjörskonsulting inom främst Life Science där Prevas redan idag har en etablerad och stark leveransförmåga.
Målsättningen är att bygga upp ett team som kan ta sig an konsultuppdrag på den lokala marknaden i Umeå och kringliggande orter, men även att kunna driva egna projekt eller delta i andra Prevasprojekt. Affärsenheten i Umeå kommer att tillhöra Prevas region Norr med verksamhet i Gävle, Skellefteå och Luleå.

Sverige är framstående inom Life-Science, och Umeå är en av de orter i Sverige där många företag i branschen nu väljer att etablera sig med god tillgång till rätt kompetens. Prevas har gedigen erfarenhet inom Life-Science med verksamhet på flertalet orter.
Vi har ett eget ISO13485-certifikat på våra kontor i Uppsala, Sundbyberg och Köpenhamn som stöttar utvecklingen av medicinteknisk utrustning eller in vitro diagnostik produkter. Prevas har många uppdrag inom andra branscher också, där tekniskt avancerade system eller produktionsutrustning behöver vidareutvecklas.

Rollen
I rollen som Business Unit Manager kommer du ansvara för att bygga teamet och leda utvecklare inom ett eller flera kompetensområden. Du ansvarar för försäljning av både konsulttjänster och projekt åtaganden, rekrytering av nya medarbetare till din grupp samt att stärka och ta hand om din personal. Under uppbyggnadsfasen av Umeå kontoret kommer du parallellt kunna sälja uppdrag med hjälp av vår 900 personer starka organisation från norr till söder.

Du har ekonomiskt ansvar för din enhet och rapporterar till regionchefen i Gävle. Vår organisationen är platt och inte hierarkisk vilket innebär att du som ledare har stora möjligheter att påverka och fatta beslut både för din egen enhet och för hela Prevas.

Konstigt vore väl annars, men vi vill att du har ett genuint teknikintresse och tänker laget före jaget. Tidigare erfarenhet av att leda/coacha kollegor och av att sälja konsulttjänster är högst meriterande.

Kontakt
För mer information kring tjänsten och Prevas i Umeå är du välkommen att kontakta
Regionchef -Majid Meshkintorreh
majid.meshkintorreh@prevas.se , 070-569 99 82
Rekryteringsansvarig - Peter Löving
peter.loving@prevas.se 

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Är detta jobb något för dig?

25 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Peter Löving

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Kollegor

Lars-Göran Kankaanranta
Majid Meshkintorreh
Magnus Benedicto
Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb