Elektronik/Embedded SW i Hammarby Sjöstad

Stockholm

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!

Huset i hammarby.jpg

Vårt team vill växa! Vi utvecklar spännande produkter för och med våra kunder. Nu söker vi dig som vill jobba med SW utveckling, ofta hårdvarunära realtidssystem där produkten är i fokus. Vårt arbete utförs alltid i nära samarbete med kund och målet är en framgångsrik produkt på marknaden.

C/ C++ är det som vi använder mest – men vi ser gärna sökande med kunskaper även i C#, Python och FreeRTOS och Linux

För att trivas hos oss är det bra om du är intresserad av att lösa tekniska problem i nära samarbete med team från Prevas och/eller vår kund. Du gillar att jobba i en miljö där man förväntas producera resultat och där kunden har full insyn i det vi gör. Våra specialkompetenser är t ex signalbehandling och analys av data, baserat på dessa kan vi bygga system där noggrann positionering och styrning i svåra miljöer är målet. Extra plus om du är intresserad av t ex algoritmutveckling.

Vi jobbar med stora industrikunder, små start-ups och allt däremellan, exempel på projekt finns i på hemsidan (https://prevas.se/Inspiration)

Vi tror att du utvecklat programvara i några år och har en master inom relevant område eller har motsvarande erfarenhet.

Vi är ett litet kontor med en stor laganda och en härlig lokal med välutrustat HW labb och med utsikt mot kanalen i Hammarby sjöstad.

Frågor? Kontakta:

Rekryterande chef:

Stefan Norrwing, 0702–79 53 81,

Stefan.norrwing@prevas.se

Är detta jobb något för dig?

27 personer har tittat på det här jobbet den senaste tiden

Ansök nu
Image of recruiter
Stefan Norrwing

Har du frågor om denna tjänst? Kontakta mig. Jag hjälper gärna till.

Om du har tagit dig hela vägen ned hit är du kanske intresserad av detta jobb .
Ansök nu

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs ofta olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är.

Se alla lediga jobb